Hvordan får jeg flere breve?

Det første du skal have dig er et profilbillede, det betyder meget for andre brugere, at de kan se, hvem de skriver med.

En anden vigtig faktor er en god profiltekst, ikke for lang men heller ikke for kort. I denne kan du fortælle om dig selv, hvad du laver til daglig eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at man ud fra din profil, kan danne sig et indtryk af hvad du er for en person.

Det er i menuen "Om mig" at du kan skrive en fritekst om dig selv.

Bagefter kan du udfylde nogle af de andre ting under ‘’Profilinfo’’.

Det vil give mere indhold på din profil og få den til at fremstå mere seriøs.

Et fotoalbum hjælper også, så folk kan se lidt flere billeder af dig, din hund, din kat, motorcykel eller andet fra din hverdag.

Du kan også udfylde "Værdier og interesser". De vil blive vist på din profil, så folk kan læse små facts om dig. Disse kan du udfylde under ''Min profil''.

Hvis du finder en profil som du synes ser spændende ud, kan du vise interesse for den ved at trykke på den grønne knap "Jeg er interesseret". Profilen vil automatisk få at vide, at du har vist interesse.

Du kan også købe forside fremhævninger, hvor dit profilbillede bliver vist på forsiden af Dating.dk. Det vil igen aktivt hjælpe til dit billede bliver vist flere steder på siden. Du kan købe fremhævninger i betalingscentret, som du finder under "Min profil" øverst i højre hjørne.

Forside-SMS er en anden måde at få vist din profil frem på, du skriver en besked som så bliver vist på forsiden sammen med dit brugernavn og billede.

 

Er du tilfreds med svaret?


Tilfreds  Ikke tilfreds

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk