Hvordan får jeg flere breve?

Det første du skal have dig er et godt profilbillede, da det betyder meget for andre brugere, at de kan se, hvem de skriver med. En anden vigtig faktor er en god profiltekst, ikke for lang men heller ikke for kort. I denne kan du fortælle om dig selv, hvad du laver til daglig eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at man ud fra din profil, kan danne sig et indtryk af hvad du er for en person. 


Det er under "Profilinfo", at du kan skrive en profiltekst. Her kan du også udfylde andre ting om dig selv. Det vil give mere indhold på din profil og få den til at fremstå mere seriøs. 


Et fotoalbum hjælper også, så folk kan se lidt flere billeder af dig, din hund, din kat, motorcykel eller andet fra din hverdag. Du kan også tilføje nogle "Øjebliksbilleder". Det er billeder, som du giver en titel og som viser øjeblikke fra dit liv, din hverdag og som viser lidt omkring, hvem du er som person. Du kan tilføje øjebliksbilleder under ''Min profil'' - ''Rediger profil'' - ''Billeder''. 


Hvis du finder en profil som du synes ser spændende ud, kan du sende et like ved at trykke på det røde hjerte nederst på profilen, og hjertet bliver så helt rødt. Profilen vil automatisk få at vide, at du har sendt et like.

Er du tilfreds med svaret?

Bemærk venligst, at eventuelle spørgsmål ikke besvares. Opret i stedet en henvendelse som normalt.


Tilfreds  Ikke tilfreds

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand