Hvad er Husk mig

Hvis du sætter flueben i checkboksen "Husk mig" inden du trykker på "Log ind", vil din computer gemme dit brugernavn og kodeord, så du kun skal trykke på "Log ind", næste gang du skal ind på din profil fra samme computer.


Bemærk, at du ikke bare kan slette funktionen ved at fjerne fluebenet ved "Log ind". Som sagt er det en indstilling, som du har lavet på din computer. Hvis du ønsker det fjernet, skal du ind og slette alle koder, som du har gemt i forbindelse med internettet.

Se punktet "Hvordan sletter jeg mine cookies og min cache" i FAQ'en. 

 

Kunne du bruge svaret til noget: Ja eller Nej

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Computertjek


Tjekker din browser...
Status:

Vi er klar til at hjælpe dig