De matchprofiler jeg får tildelt matcher ikke mine kriterier.

Vores matchfunktion tager udgangspunkt i de kriterier og de spørgsmål, som du besvarer under ''Matchprofil'', som du finder ved at trykke på "Rediger Profil" i menuen.

Hvis dine kriterier er for specifikke, forsøger vi at finde profiler, der ligger så tæt på dine kriterier som muligt. Dette gør vi for at kunne garantere, at du får resultater nok hver dag.

For at redigere i din ''Matchprofil'' skal du gøre følgende:


På websitet:
Du skal klikke på ''Min profil'' i menuen til venstre og vælge ''Rediger profil''. Øverst på denne side skal du vælge ''Matchprofil''.
Herinde kan du redigere i, hvilken alder du søger, samt redigere dine besvarelser af matchspørgsmålene. Systemet gemmer automatisk dine nye svar. Når du er færdig med at redigere, kan du klikke på "Se dine matches", hvorefter dine matches vil blive vist, såfremt der er nogen på det pågældende tidspunkt. Vores matchfunktion tildeler matches med nogle timers intervaller, så hvis der ikke vises nogen matches er det fordi systemet endnu ikke har tildelt dig nogen, og du kan med fordel tjekke igen på et senere tidspunkt.

Via app:
Du skal klikke på menuen oppe til venstre og herefter vælge ''Match''.
Herinde skal du klikke på menuen oppe til højre, og du kan så redigere i de kriterier du har indtastet. Når du har redigeret i dem, så skal du klikke på ''Gem''.

Formålet med matchfunktionen:

Formålet med matchfunktionen er, at matchprocenten og de forskellige parametre, fx 'livsstil', 'interesser' osv. kan give en indikation om, hvorvidt der er potentiale for et godt match. Det er tiltænkt som en hjælp, og selvfølgelig ved man først om man er et godt match, når man har lært hinanden lidt bedre at kende. Så det er et redskab, som kan bidrage til at finde et godt match, men ikke et facit eller en færdig løsning i sig selv.

Er du tilfreds med svaret?

Bemærk venligst, at eventuelle spørgsmål ikke besvares. Opret i stedet en henvendelse som normalt.


Tilfreds  Ikke tilfreds

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand