Bliv klogere på maskulin energi og forstå hvordan du får ham, til at ville være din kæreste

Dating.dk logo
Hej

Hej
Vi håber, du nyder din marts måned og det begyndende forår. Måske har du gang i en forårsoprydning. Eller det kan være, du er begyndt at plante frø til nye planter. Uanset, om du har gang i noget eller ej - så er forår en tid for fornyelse, hvilket vi også mærker her på Dating.dk.

I sidste uge begyndte vi brevkassen, hvor Mai besvarede et spørgsmål omkring udfordringer i, når man i en ny relation meget hurtigt bliver seriøse. Her kom hun bl.a. ind på forskellen og forholdet i mellem begær og kærlighed. Mai skrev også om, hvorfor det er vigtigt at have nogle gode rutiner og vaner for, hvordan vi behandler os selv - allerede inden vi møder en partner. Hvis ikke du allerede har læst indlægget, kan du finde det her i Brevkassen. Måske kan det inspirere dig, og give dig lyst til at sætte nogle nye rutiner op for dig selv, her i dette forår.

Som Mai talte om i sidste uge, så er der stor forskel på maskulin energi og feminin energi. Dette kan være afgørende at kende til, når det kommer til dating. I videoen nedenfor, kan du få inputs omkring maskulin energi, og hvordan du skaber et rum, der vil få din drømmemand til at ville være din kæreste. Fundamentalt er mænd og kvinder, når det kommer til forhold, nemlig draget mod to modstående ting. Find ud af hvad de er, og hvordan du kan bygge bro imellem de to, i videoen.Hvis du har spørgsmål til videoen, til brevkassen eller til noget andet, er du mere end velkommen til at skrive til Mai på brevkasse@dating.dk. Rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Dating.dk teamet

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand