3 eksempler på gode første dates

Dating.dk logo
Hej

Kære
Forhåbentligt, har du en gang i en dejlig weekend. Vi glider bare lige ind i din indbakke for at bringe dig lidt inspiration. I denne uge kan du læse en artikel omkring hvordan du øger din tiltrækningsværdi. Du kan også læse de seneste råd i brevkassen, hvor jeg skriver om, hvad der kan være årsagen til, at en kvinde ofte oplever dalende interesse efter første date. Manden, Arne, der har forelsket sig i en gift kvinde, får også anbefalinger med vejen. Måske, der er nogle af tingene, du kan nikke genkendende til? Læs begge indlæg her.

Eftersom det er forår, og vi netop er begyndt at gå lysere tider i møde, kan det også være, du er klar til noget ny inspiration til, hvad du kan gøre på første dates. Eftersom dates kan være svære de første gange, anbefaler jeg, at man ikke nødvendigvis tænker på dem som dates. I stedet kan det være at tankegangen, at du bare er i gang med at møde interessante mennesker, gør det mere afslappende for dig. Dates behøver nemlig ikke være så opstillede. Her kommer 3 ting, du kan gøre, der er mere nede på jorden.

1) Walk and talk.
Det kan være direkte angstprovokerende at sidde direkte overfor en person, man ikke kender, og konstant finde nye samtaleemner, for at undgå pinlig tavshed. Hvis du i stedet går en tur med en takeaway kaffe i hånden, er der ikke samme pres for at holde samtalen kørende. Pauser er nemlig udfyldt med et rum, hvor man sammen observerer naturen eller mennesker omkring jer.

2) Ta’ ud at ride, skøjte, danse, bowle eller lignende.
Det kan virke barnligt eller virkelig udfordrende, men det at prøve noget nyt sammen, hvor man i et par timer er på et ukendt territorium sammen, gør at I deler en oplevelse. Det er både sårbart og giver plads til grin, hvis du vælger en aktivitet, der ikke nødvendigvis handler om at se godt ud, men snarere om at mestre noget nyt. Husk dit åbne sind, og at grine sammen snarere end at pege fingre.

3) Tag på et marked eller museum
To steder der igen giver plads til, at man kan gå og snakke, er, at tage på et marked eller at tage på et museum. Begge dele giver anledning til samtaler, og man ved aldrig, hvad man kommer til at se, der naturligt kan lede vejen ind på en anderledes og interessant samtale. Desuden koster ingen af delene nødvendigvis noget, hvilket betyder I undgår ‘hvem betaler øjeblikket’. Normalvis plejer jeg, at sige, at den der inviterer betaler, men hvis en mand insisterer, vil jeg, som kvinde, altid lade ham gøre det og pænt læne mig tilbage og tage imod.

Bonus tip til første date:
Glem i øvrigt ikke, at det altid er en god idé at inddele en første date i stadier, så du ikke planlægger en hel aften, med en person du ikke kender, og hvor du ikke kan komme væk igen før tid. Lad der således være fleksibilitet og byg på, som daten skrider frem. Du kan eksempelvis starte med gå-turen og derefter vælge at tage ud at bowle, hvis tingene kører fint. Husk også, at det er lettere at få et kys til sidst, hvis I i løbet af daten har været tæt, og der har været uskyldige berøringer hist og her. Du har måske kort strejfet vedkommendes arm, lagt hånden på din date’s ryg for at lede ham eller hende gennem en dør eller lignende.

Har du spørgsmål til brevkassen eller til noget andet, er du mere end velkommen til at skrive til mig på brevkasse@dating.dk. Du kan også booke en personlig coaching session ved at sende mig en email på: Mai@scandinavianearthchild.com.

Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand