Sådan undgår du at skubbe ham væk

Dating.dk logo
Hej

Forhåbentligt spirer dit datingliv i øjeblikket på samme måde, som blomsterne der nu stille springer ud alle vegne. Hvis ikke, er der håb forude. Måske du kunne bruge lidt hjælp til at blive bedre til at gå på dates? I så fald kan du læse den seneste artikel ‘Bliv bedre til at date med disse 5 steps’ og forhåbentligt føle dig bedre rustet, når du skal ud og møde nye mennesker.

Jeg har de se seneste uger desuden modtaget en del breve i brevkassen fra kvinder, der tempomæssigt lader til at være lidt for langt fremme i skoene, når de møder en mand, de godt kan li’ - med det resultat at mændene trækker sig. Det har jeg lavet en video om. Hvis du kunne bruge specifikke tips til ikke at skubbe en mand væk, så klik på videoen nedenfor.


Derudover kan du i denne uge læse om både utroskab og få tips til at glemme en ekskæreste i denne uges brevkasse. Lær hvordan du kan tage din power tilbage og komme videre - selv hvis ikke din eks er villig til at mødes og skabe en god afslutning her:

Brevkassen

Hvis du har spørgsmål til videoen, til brevkassen eller til noget andet, er du mere end velkommen til at skrive til mig på brevkasse@dating.dk. Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand