Åbenhed - sådan bliver du meget mere tiltrækkende hos det modsatte køn

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du er kommet godt i gang igen efter en dejlig påske med dejligt meget solskin.

Foråret er endelig ankommet, og hvor er det skønt at se alt det grønne springe ud, og mærke hvordan dagene nu for alvor bliver længere. Det får mange af os til at åbne op, og netop det at åbne op og være bløde i vores udtryk, er det, den seneste dating video handler om. Særligt for kvinder har jeg nemlig lavet en video, der handler om, hvordan du som kvinde kan blødgøre din energi og blive meget mere attraktiv hos mænd. Lær hvorfor det fungerer således, og hvordan du gør i videoen nedenunder.
Jeg har desuden modtaget en del emails med forskellige udtalelser omkring sex de seneste uger, hvilket har fået mig til at skrive en artikel omkring dette emne. At være intime er naturligvis en vigtig del i det her med at være i et forhold, og artiklen handler bl.a. om timing, grænser, masker og kommunikation. Læs artiklen her:

Sex & Dating


I denne uge har vi også haft nogle meget interessante brevkasse indlæg. Bl.a. har jeg skrevet lidt omkring, aldersdiskrimination og det her med at møde den rette partner. Du kan også finde råd til en dating relation, hvor det tager lidt for lang tid, at finde et tidspunkt at mødes. Læs mit bud på at håndtere sådan en situation i brevkassen her:

Brevkassen


Jeg håber, du finder inspiration i indlæggene. Og husk at jeg er her for at hjælpe - så skriv endelig, hvis der er tips, eller råd du mangler. Igen i denne uge, vil jeg gerne opfordre flere mænd til at skrive til mig, da det vil være godt at behandle emner til både mænd og kvinder. Ofte går de samme spørgsmål igen, så du vil garanteret gøre mange mænd en tjeneste, ved at spørge efter råd til netop de ting, du finder udfordrende.

Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand