Råd til at få det kærlighedsliv du altid har drømt om

Dating.dk logo
Hej

Forhåbentlig nyder du din weekend.
Denne søndag ville vi bare lige droppe ind i din inbox med lidt gode råd til, hvordan du kan få det kærlighedsliv, du altid har drømt om. Dette er nemlig titlen på den seneste artikel, jeg har skrevet. I artiklen sættes der fokus på, hvad det er vigtigt, du gør i forhold til din fortid, din energi, den måde du kommunikerer på og meget mere, for at skabe det kærlighedsliv du drømmer om.

Læs artiklen her


Desuden har jeg lavet en kort video til jer mænd med tre tip til, hvad du kan gøre, for at blive mere attraktiv hos kvinder. Det er så let at ende i et forhold, hvor kvinden styrer det hele, og det gør hverken mand eller kvinde lykkelig. Se videoen nedenfor og find ud af, hvordan du modsætter dig dette. (Kun du har nemlig magten til at ændre dette mønster.)
I brevkassen i denne uge har vi igen haft nogle interessante spørgsmål; Hvad er det, der gør, at man ender tilbage hos en eks, man alligevel ikke gider, og må man som mand kigge efter kvinder der kommer løbende på gaden, eller er det uhøfligt? Læs brevkassen og få svar her:

Læs brevkassen


Hvis du har spørgsmål noget af indholdet, til brevkassen eller der er et særligt emne, du ønsker behandlet,, er du som altid mere end velkommen til at skrive til mig via hjemmesiden. Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk


Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand