Sådan undgår du at spilde tid i dit datingliv

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du nyder din maj måned og det spirende forår. Måske du er ved at være klar til sommeren endda, og har planlagt nogle spændende ting for de kommende måneder. Det ville dog uden tvivl være sjovere at gå sommeren i møde med en sød kæreste i hånden, så her har du lidt inspiration fyldt med gode råd til at få dette til at ske.

I denne uge kan du læse en artikel om, hvordan du undgår at spilde din tid i dit datingliv. Der er mange faldgrupper, der leder os på vildspor snarere end til skatten, når det kommer til dating, så få lidt inspiration til hvordan du kan holde dig på rette vej - hvilket vil spare dig tid. Læs artiklen her:

Læs artiklen

Måske det vil hjælpe dig til hurtigere at finde den helt rette person for dig... Lige i tide til sommerens komme.


Brevkassen handler i denne uge om et spørgsmål, jeg har fået mange henvendelser omkring; Nemlig oplevelsen af ikke at få svar, når man skriver. Det kan være både frustrerende, nedslående og demotiverende, hvis ikke man får svar - særligt på velovervejede beskeder. Læs mit råd til hvordan du ikke lader det slå dig ud, og samtidigt til hvad du kan gøre for at øge dine chancer for svar i brevkassen her:

Læs brevkassen


En sidste ting der i denne uge kan spare dig tid i rejsen fra single til kæreste, er ved ikke at forpurre en god connection gennem en uhensigtsmæssig reaktion, der skubber en sød person væk. Mange gange kan vores reaktioner ved et uheld komme til at lukke en god relation for tidligt. Få derfor tre tip til hvordan du kan reagere mere hensigtsmæssigt i situationer, hvor du føler dig mindre godt behandlet, men har tendens til at overreagere. Klik på videoen nedenunder og bliv klogere.Jeg håber, du finder inspiration i denne uges indlæg. Og husk at jeg er her for at hjælpe - så skriv endelig, hvis der er tips, eller råd du mangler - enten generelt, hvor det ville være godt med en artikel eller til din egen konkrete situation i brevkassen.

Fortsat god weekend.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk


Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand