Få bedre selvtillid og mere integritet 😍

Dating.dk logo
Hej


Og glædelig søndag. Hermed som altid lidt weekend-inspiration til dit kærlighedsliv, hvor vi i denne uge har sat fokus på selvtillid og integritet.

Selvtillid kan være mange forskellige ting, men for at det virkelig batter, handler det om at skabe selvtillid indefra, således at selvtillid kan styrke dig i svære situationer snarere end gøre dig sårbar overfor at miste særlige ting i dit liv. I denne uges artikel kan du derfor læse om, hvordan man skaber mere af denne selvtillid indefra. Læs artiklen omkring dette her.

Læs hele artiklen herIntegritet
– vær tro mod hvem du er

Foruden artiklen har vi i denne uge valgt at fokusere på integritet i dette nyhedsbrev. Mai har i denne forbindelse skabt nogle spørgsmål omkring integritet, som du kan gennemarbejde – du finder dem her i nyhedsbrevet.

Når man skal finde en ny kæreste, er det nemlig virkelig vigtigt, at man er tro imod, hvem man er, sine værdier og er i stand til at eje sig selv - med al den bagage man kommer med. Det samme gælder rent faktisk i resten af dit liv, for hvis du altid handler med integritet, vil du altid handle i overensstemmelse med, hvem du er. Og så vil der aldrig være en handling, der er bedre for dig at gøre.Integritet spørgsmål:

"Integritet er sammenhængen i handlinger, værdier, metoder, foranstaltninger, principper, forventninger og resultat. Som et holistisk begreb bedømmer integritet kvaliteten af et system eller værdisæt i form af evnen til at nå sine egne mål.”

1. Hvad er dine værdier og forventninger omkring parforhold?

2. Hvordan er sammenhængen mellem dine værdimæssige overbevisninger og dine handlinger i dit liv; kan du se en sammenhæng, mellem det du tror på, og det du laver i dit job, eller hvordan du tilbringer din fritid eksempelvis?

3. Bakker dine handlinger op omkring de mål, du har i dit liv? Hvis ikke; hvilke handlinger kan du så tage hver dag, hver uge, hver måned for at være tro imod dine mål og aktivt gøre dine drømme til virkelighed? Skriv gerne en liste.

Mens du overvejer disse spørgsmål, kan du evt. gå en tur ude i naturen eller tage en blok og en kuglepen og skrive dine tanker omkring spørgsmålene ned. Forhåbentligt vil overvejelserne hjælpe dig til mere overensstemmelse i dit liv, og samtidigt gøre dig mere bevidst om de valg du træffer - heriblandt valg der påvirker dit kærlighedsliv.Hvis du har spørgsmål til noget af indholdet, til brevkassen eller til generelle emner, du ønsker behandlet, er du som altid mere end velkommen til at skrive til Mai via hjemmesiden. Fortsat rigtig god søndag.

Skriv til Mai

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk


Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand