10 tips til kvinderne 💕 Speeddating i Aarhus

Dating.dk logo
Hej


Vi har efterhånden rigtig god erfaring med at skabe nye kærlighedshistorier gennem speeddating, og vi har erfaret, at der er en række tips, der kan gøre speeddating til en bedre oplevelse. Se dem herunder

– og brug dem til at finde kærligheden til speeddating i Aarhus d. 26. juni.Læs mere og tilmeld dig her

Bemærk – der er et begrænset antal pladser tilbage!10 speed dating tips:

1. Du er i samme båd som ham – Alle er der med det samme formål – at møde en potentiel kæreste. Du behøver således ikke frygte, at han f.eks. ikke søger en partner. Brug den viden til at slappe mere af i samtalen, velvidende at I i bund og grund søger det samme.

2. På med smilet – det udviser positivitet og godt humør – Det er noget, de fleste mænd finder tiltrækkende, og de vil holde sig mindre tilbage i forhold til at fortsætte samtalen.

3. Vær klar med flere samtaleemner – Stilhed er der ikke tid til på x minutter. Du undgår, at det kun er ham, som stiller spørgsmålene. Ved at stille spørgsmål viser du også, at du er lige så interesseret.

4. Start med uventede spørgsmål – Gør indtryk ved at ikke at starte med klassikeren ”Hvad laver du til dagligt?”. Han er sikkert blevet spurgt om det samme i forrige samtaler. Spørg f.eks. ind til fremtidsdrømme eller hvad han skal i ferien – eller noget andet, der samtidig giver dig nyttig brugbar viden om ham.

5. Undgå at forsvinde i ét emne – Hvis du snakker for meget om kun ét emne, så når I ikke at lære nok om hinanden – og du risikerer at misse din chance hos ham.6. Er fyren nervøs? Hvis du kan mærke, at han er mere nervøs end dig, så spørg om han er nervøs – og vigtigst af alt fortæl at du også selv er nervøs. På den måde slapper han mere af. Selv den modigste fyr, kan blive nervøs på en speeddate – så døm ham ikke på forhånd pga. nervøsiteten.

7. Vis ham at du vil mere – Hvis du er usikker på, om hans interessere er gensidig, så vær sikker på at han ikke forlader bordet, uden at du giver tydeligt udtryk for, at det var rart at snakke med ham. Sådan undgår du, at han ikke holder sig væk bagefter, fordi han tror, du ikke er interesseret.

8. Sikre et godt førstehåndsindtryk – Afslør ikke alt om dig selv, men forsøg at flette de bedste ting om dig selv som partner og din personlighed ind i samtalen. Gem de andre ting til jeres næste eller tredje date.

9. Tag en veninde med – I kan spørge hinanden til råds og det kan tage lidt af en eventuel nervøsitet. Kommer du alene, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne. Husk at din veninde skal oprette en gratis profil og tilmelde sig eventet.

10. Det positive nej – Hvis du får et ”nej”, kan du glæde dig over, at du kun har brugt 5 minutter på ham, og ikke timer eller hele aftener på almindelige first dates. Brug denne positive indstilling til at gøre et endnu bedre indtryk på din næste date – du skal nok finde kærligheden før eller siden.Tag til gratis
speeddating i Aarhus
Vi afholder speeddating på London Bar i Aarhus d. 26. juni. Du kommer til at møde en masse singler og på kort tid finde ud af, om I er det helt rigtige match. London Bar holder efterfølgende åben, så I kan sludre videre over en drink.

Tag evt. en veninde med – husk at hun som minimum skal oprette en gratis profil for at kunne tilmelde sig inde på eventet.

Læs mere og tilmeld dig her

Bemærk – der er et begrænset antal pladser tilbage!


De kærligste hilsner,
Dating.dk


Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand