Ferietips til singler 💕 Vind bio-billetter, sidste chance 🎥

Dating.dk logo
Hej


Er du usikker på dine ferieplaner eller mangler gode idéer til, hvad du kan lave henover sommeren – som samtidig øger dine chancer for at møde kærligheden? I vores nye dating-fællesskab, Væggen, er det bl.a. ferieidéer for singler, der deles og efterspørges – og det behøver ikke være den klassiske singlerejse, der er det mest oplagte for dig. Vi har samlet tipsene og tilføjet flere gode idéer her i nyhedsbrevet.

Husk – i dag er det sidste chance for at vinde to 2 billetter til en biograftur i vores vendespilFerietips til singlerTag på festival – evt. som frivillig
Festivaller handler lige så meget om det sociale, som det handler om musikken. Atmosfæren er afslappet, der er altid masser af glade mennesker, og der er en feststemning, du ikke kan finde andre steder. Hvis du ikke har været på festival før, så er der virkelig noget at glæde sig til. Hvis du har store børn, der bedre kan klare sig selv, er der også festivaller, der egner sig til, at du tager dem med.
Hvis tiden ikke er der til flere dage på festival, kan du som regel købe dagsbilletter – og hvis du er heldig, er én aften nok til at møde din næste kærlighed.

Hvis du ikke kan tage af sted med en ven eller veninde, kan du også arbejde som frivillig på festivaller. Det er en god måde at lære andre at kende, fordi I i flere dage arbejder sammen og samtidig måske mødes, når I så holder fri.

Brug dine interesser som udgangspunkt for aktiviteter
Dyrk din interesse, mens du møder andre mennesker og måske kærligheden. F.eks. er det oplagt at møde nye mennesker på sommerhøjskoler, da man der tit finder andre singler, og I har et godt udgangspunkt for at starte samtaler, fordi I deler interessen og er ved at lære noget nyt sammen.

Det er også blevet foreslået at tage på vandretur. Enten for at fordybe sig i sig selv, men med den stigende popularitet for friluftslivet, så er der efterhånden også god mulighed for at møde andre vandrere, og der er generelt en god åbenhed blandt vandrere og masser af samtaleemner at tage hul på. Hvis du gerne vil øge chancerne for at møde nogen på din vandretur, så er det selvfølgelig en god idé at finde de mest populære ruter :)Camping for singler med børn
Du kan komme på singlecamping i hele landet – især for dig, der gerne vil have børnene med, er der mange muligheder. Søg blot efter ”single camping” på nettet, og så finder du hurtigt flere muligheder. Det er billigere end en rejse til udlandet, så du kan være afsted i længere tid, og hvis du er snu, så planlægger du en rejse rundt i Danmark til alle campingpladser, der har singletema.

Det er også blevet foreslået at pakke cyklen med et telt – og så kan du jo igen lave en rute rundt i Danmark, hvor I også kommer forbi de campingpladser, hvor du kan møde andre singler.

Singlerejser – med eller uden børn
Hvis du gerne vil opleve nye kulturer og varmere himmelstrøg, så kan du tage på singlerejse. Det er en klassiker, når det kommer til at møde andre singler – varme, kolde drinks og nye oplevelser skaber altid amoriner i luften.

Der er også pakkeløsninger, hvor børnene kan komme med. Hvis det er første gang du skal på en større rejse med børnene, så anbefaler vi at starte ferieforberedelser tidligere, end du har været vant til.Mulighederne er alle derude – det er bare med at komme i gang med at søge og spørge de andre til råds inde på Væggen.

Besøg VæggenSIDSTE CHANCE I DAG!
VIND gavekort
til biograftur for 2

(2x bio-billetter m. bio-menu - værdi 299,-)Når du at løse vendespillet, inden tiden udløber?
Vi trækker 3 vindere blandt dem, der er hurtige nok.

Deltag nu

De kærligste hilsner,
Dating.dk


Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand