Det skal du pakke i din kærligheds-kuffert for at være klædt på til ferie flirt ...& bør manden altid skrive først?

Dating.dk logo
Hej


Vi håber, du er kommet godt i gang med en skøn sommerferie.

Sommer og ferie er begge dejlige ting, men hvad nu med kærligheden - hvordan passer den ind? Måske du føler, du er blevet for gammel til en ferieflirt, måske du mener, det er useriøst, eller det kan være, du er bange for at blive såret, hvis en romance viser sig at være kort og slutter sammen med sommeren. Dette er altsammen valide overvejelser, men faktisk kan en ferieflirt øge muligheden for at finde dit livs kærlighed. Læs derfor hvad du har brug for at pakke ned i din kærligheds-kuffert for at opleve en lykkelig ferie flirt denne sommer i artiklen her.Jeg bliver som altid virkelig begejstret, når jeg modtager spændende spørgsmål i brevkassen, og denne uge var virkelig et hit! En mand ved navn Tom, var nemlig træt af overbevisningen om, at det altid er manden, der skal skrive først. Jeg kunne ikke andet end være enig med Tom - men som kvinde, forstår jeg ligeledes også godt kvinder, der gerne vil ha’ en mand, der demonstrerer, han tør vise interesse. Der er en vigtig silverlining i denne uges brevkasse, idet jeg forklarer mænd, hvorfor kvinder ønsker manden tager initiativ, mens jeg samtidigt lærer kvinder, hvorfor det er forkert at tro, at mændene i gamle dage tog første skridt.

Der er desuden specifikke eksempler at finde i brevkasse besvarelsen, til hvad du kan skrive, når du tager kontakt første gang - både som mand og kvinde.

Læs indlægget her

Jeg håber, du finder inspiration i indlæggene. Og husk at jeg er her for at hjælpe - så skriv endelig, hvis der er tips, eller råd du mangler. Jeg er pjattet med, når I skriver ønsker til emner, I gerne vil have behandlet i artikler, men det er også altid godt med specifikke situationer, I har behov for hjælp til. Mange gange går dating / forholds-relaterede situationer nemlig igen, og vi hjælper hinanden ved at vende dem. Dels gør behandlingen af disse situationer det klart, at vi ikke er alene, og dels er det for mange lettere at forstå et råd, når det serveres gennem et specifikt eksempel.

Fortsat rigtig god søndag og rigtig god sommer.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk


Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand