4 tegn på langvarig kærlighed 💕 Brevkassen: Ulykkelig ferie

Dating.dk logo
Hej


Glædelig søndag. Forhåbentligt har du haft mulighed for at nyde noget skønt solskin i denne uge – hvad end du er sydpå, eller du tilbringer din tid i det smukke danske sommerland. Det kan også være, du igen er startet på jobbet? I så fald håber vi, du har fået en god start tilbage på pinden.Checkliste til langvarig kærlighed

De seneste uger har jeg skrevet en del om at give slip på kontrollen og har i stedet opfordret dig til at være mere åben og spontan. Dette har jeg gjort, da kærligheden som bekendt mange gange kommer lettere, når vi er afslappede omkring, hvordan den skal se ud og hvorledes den skal komme ind i vores liv. Forhåbentligt har du oplevet, at denne tilgang har bragt mere kærlighed din vej. I tilfælde af du har, tænkte jeg, det ville være relevant for dig med en lille liste over, hvad du kan se på, for at vurdere om den kærlighed, du har mødt, har et godt fundament til at kunne vokse sig til en langtidsvarende kærlighed.

Er det nok med kemi og kompatibilitet? Eller hvad nu hvis du har kompatibilitet og beundring, fungerer det så? Få svar på dette og se, hvilke andre elementer, du bør se efter, når du vurderer potentialet af din

Læs artiklen nu


Skal du på ferie med en ny kæreste?
– Så læs mere her

Har du været på ferie med en ny kæreste og oplevet, at der har været lidt udfordringer? I så fald er du ikke alene, for brevkassen handler i denne uge om netop dette emne. Ferier kan være helt vidunderlige, når man er i et nyt forhold, men de kan også være intense, da man her pludselig er sammen 24/7. Hvad gør man, når der er kommunikations-problemer og sårede følelser?

Læs indlægget her


Det var faktisk bare det for denne uge. Husk at du som altid kan skrive til brevkassen, hvis du har specifikke spørgsmål eller emner, du gerne vil have, jeg tager op.

Kan du ha’ en fortsat god sommer.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk


Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand