Er du pausefisk eller kamæleon? 💕 Speeddating i KBH

Dating.dk logo
Hej


Vi har fået en inspirerende artikel fra Pia LouLou, der er indehaver af Loulou's Library. Artiklen får en til at genoverveje, hvor meget man er sig selv i et forhold. Hun fortæller om hendes egne erfaringer og opfordrer os til at bruge mere tid på at finde os selv, da vi på den måde bliver klædt bedre på til et fremtidigt, succesfuldt parforhold. Du finder link til artiklen her i mailen.

Vi vil også gerne minde dig om, at du kan finde kærligheden til speeddating i København – og at der er få pladser tilbage og masser af tilmeldte singlemænd!

Speeddating i København
D. 29. august

Kom til speeddating under den åbne himmel, når vi dater på tæpper i Fælledparken. Du skal blot dukke op – så klarer vi resten.

Der er et begrænset antal pladser tilbage! Læs mere og tilmeld dig herunder:

Tilmeld dig nu
Pausefisk og kamæleoner

Hvis du i større grad kender dig selv, og hvordan du ønsker et forhold skal være, risikerer du ikke pludselig at være i en situation, hvor du konstant tilpasser dig din partner, hvilket som regel ikke er en holdbar løsning på et lykkeligt kærlighedsliv.

Pia Loulou fra Loulou's Library, der bl.a. er et fællesskab for singlekvinder, har skrevet om problematikken i en artikel, hun kalder "En pausefisks bekendelser om kærlighed og parforhold".

Læs artiklen nu


De kærligste hilsner,
Dating.dk


Væggen

Følg med i de mange spændende samtaler på Væggen.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Ă…bningstider

Opret en profil pĂĄ bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand