Den eneste ene 💕 Spørgsmål om utroskab 🤔

Dating.dk logo
Hej


Og glædelig søndag. Mon du er ved at indstille dig på efterårets komme, og glæder dig til, at farverne skifter? Det kan være, du nu overvejer nye ting, du skal i gang med her på den anden side af sommeren, eller at du er begyndt at se efter de nye muligheder, de koldere måneder bringer.Forestillingen om den eneste eneVi lever jo netop i en verden, der er fyldt med muligheder. Dette er normalvis en god ting, men faktisk kan mange muligheder også godt have en negativ effekt. Det kan være forvirrende, når vi har for mange valgmuligheder, da det gør det sværere at træffe en beslutning, og dette gælder naturligvis også, når det kommer til vores kærlighedsliv. I forlængelse heraf har jeg i denne uge skrevet en artikel om forestillingen om den eneste ene. I artiklen kan du læse om, hvorfor det kan være svært at finde den eneste ene, men også få råd til hvad du kan gøre for at gøre det lettere for dig selv at finde den rette og dermed sætte dig selv op til at opleve succes i dit kærlighedsliv.

Læs artiklen herDilemma: Utroskab

Jeg har i denne uge igen fået mange interessante spørgsmål – tak til alle jer, der har skrevet ind. I brevkassen er der derfor som altid et nyt indlæg, og denne gang kan du læse om et dilemma, der omhandler utroskab. Er der et tidspunkt, hvor det er okay at være utro? Læs om den specifikke situation og få mit syn på hvorledes man kan gøre sidespring mere legale i brevkassen.

Læs indlægget i brevkassenHar du spørgsmål om det modsatte køn?Som du ved, er jeg altid interesseret i at hjælpe dig og dine med-datere så godt som muligt i din søgen efter din næste dejlige kæreste. Jeg får ofte mange E-mails, der indeholder frustrationer eller undren omkring det modsatte køn, og her gør jeg naturligvis mit bedste for at forklare og skabe forståelse omkring disse. Dog kunne jeg nu godt tænke mig at høre fra dig, om der er noget, du ville ønske det modsatte køn vidste, forstod, blev bedre til, gjorde noget mere af mm.?
Det kan være, du er en mand, der tænker: “xx bør kvinder vide”, eller måske du er en kvinde, der har et ønske om, at mænd var bedre til at forstå en særlig ting. Skriv til mig hvad du føler, vil gøre en forskel for dit kærlighedsliv og gøre det lettere at sætte pris på eller skabe et godt forhold med en partner.

Skriv til Mai

De bedste hilsner,
MaiHar du besøgt væggen for nylig?Besøg væggen nu


Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand