Fra fortrydelse til taknemmelighed 💕

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du nyder din weekend og det smukke efterårsvejr. I mandags var det efterårsjævndøgn, hvilket som bekendt er det øjeblik, hvor planetens nordiske og sydlige halvkugle bytter plads, således at den nordiske del nu er længst væk fra solen. Som med de fleste overgange er dette et godt tidspunkt til at gå lidt ind i os selv og til at reflektere. Særligt fordi denne periode tager os fra lysere til lidt mørkere tider, er det en god idé at bruge lidt tid på at rydde lidt op indvendigt.Sådan går du fra fortrydelse til taknemmelighedDer er mange ting, man kan gøre for at rydde ud indvendigt, men det kan være, du har brug for lidt inspiration. Derfor har jeg i denne uge skrevet en artikel omkring, hvordan du går fra fortrydelse til taknemmelighed. Når vi fortryder en handling eller oplevelse fra tidligere, forgifter vi ikke blot vores system med frygt eller negative tanker; vi snyder også os selv for en masse læring, perspektiv og positivitet.
Læs derfor denne uges artikel og bliv klogere på, hvordan du kan blive mere taknemmelig over de oplevelser, du har haft i din fortid, og således hjælpe dig selv til lettere at invitere kærligheden ind.

Læs artiklen her

I forlængelse af min opfordring til at rydde op kan du i øvrigt også læse denne artikel, der omhandler, hvordan du kommer over din eks kæreste, hvis du oplever at sidde lidt fast i sådan en situation. Jeg fik en henvendelse med spørgsmål til, hvordan man kommer over en eks i denne uge, så forhåbentligt giver dette lidt trøst og vejledning.Brevkassen: Hvem skriver først?Hver uge modtager jeg gode spørgsmål i brevkassen, men jeg kan desværre ikke nå at svare på dem alle på en uge. Jeg gør mit bedste for at nå dem alle igennem, så hurtigt jeg kan. Vær dog opmærksom på, at jeg ikke modtager henvendelser med information om en mailadresse, jeg kan svare tilbage på. Dette betyder, jeg ikke kan vende tilbage til dig individuelt, medmindre jeg modtager dine kontaktoplysninger i teksten.

Denne uges brevkasse er et svar til en kvinde, der spørger, om hun godt kan skrive først til en mand, efter de har været på date. Jeg får faktisk en del henvendelser fra mænd, der er trætte af, at kvinder ikke tager nok initiativ, så måske det vil være en god idé at få mit svar omkring kommunikation i brevkasseindlægget. Jeg tænker, at svaret er brugbart, hvad enten du er mand eller kvinde.

Læs indlægget her

Jeg elsker at modtage e-mails, så keep them coming!! Stil også hellere end gerne krav til det indhold jeg skaber. Kun når du spørger om hjælp og har specifikke ønsker til emner, du ønsker behandlet, kan jeg hjælpe dit kærlighedsliv bedst muligt.

Skriv til MaiFortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand