Julekærlighed 🎄 Kærlighedsblokeringer 💕

Dating.dk logo
Hej

Glædelig 4. søndag i advent. Vi håber, du har tid til at slappe af og er omringet af kærlighed i disse juledage.For mange gælder det dog, at julen også er en tid, som er lidt ambivalent. Selvfølgelig er det hyggeligt med samvær, julegaver og julegodter, men julen har det også bare med at fremhæve, hvis der er nogen former for splid i familien eller det faktum, at vi ikke har nogen kæreste, selvom vi gerne ville have det.JulekærlighedHvis udfordringer som dette kaster en skygge over din juleglæde, så kan det være, du vil have glæde af den seneste artikel, jeg har skrevet. Artiklen handler nemlig om, hvordan kærlighed er meget større end blot tilknytningen til en specifik partner i et forhold. Du kan finde tips og råd til at blive forbundet til meget mere kærlighed i artiklen.

Læs nuDating vs. fysisk/mental udfordringI denne uge kan du desuden finde et nyt dobbelt-indlæg i brevkassen. Jeg har nemlig modtaget en henvendelse fra hhv. en 59-årig kvinde og en 47-årig mand, som begge har den samme udfordring, når det kommer til at finde en kæreste. Hvad mon de to har til fælles, og hvorfor er det vigtigt, at de ændrer deres perspektiv? Læs denne uges brevkasse og bliv klogere.

Læs indlægget herEn kærlig julehilsen

Endeligt vil vi fra Dating.dk-teamet og jeg bare gerne ønske dig en virkelig skøn jul. Hvad enten du fejrer den med familie eller venner, håber vi, du får nogle rigtig dejlige dage fyldt med julemagi og kærlighed.

De bedste hilsner,
Mai

Væggen

Følg med i de mange spændende samtaler på Væggen.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Ă…bningstider

Opret en profil pĂĄ bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...