Julek√¶rlighed ūüéĄ K√¶rlighedsblokeringer ūüíē

Dating.dk logo
Hej

Gl√¶delig 4. s√łndag i advent. Vi h√•ber, du har tid til at slappe af og er omringet af k√¶rlighed i disse juledage.For mange g√¶lder det dog, at julen ogs√• er en tid, som er lidt ambivalent. Selvf√łlgelig er det hyggeligt med samv√¶r, julegaver og julegodter, men julen har det ogs√• bare med at fremh√¶ve, hvis der er nogen former for splid i familien eller det faktum, at vi ikke har nogen k√¶reste, selvom vi gerne ville have det.JulekærlighedHvis udfordringer som dette kaster en skygge over din julegl√¶de, s√• kan det v√¶re, du vil have gl√¶de af den seneste artikel, jeg har skrevet. Artiklen handler nemlig om, hvordan k√¶rlighed er meget st√łrre end blot tilknytningen til en specifik partner i et forhold. Du kan finde tips og r√•d til at blive forbundet til meget mere k√¶rlighed i artiklen.

Læs nuDating vs. fysisk/mental udfordringI denne uge kan du desuden finde et nyt dobbelt-indlæg i brevkassen. Jeg har nemlig modtaget en henvendelse fra hhv. en 59-årig kvinde og en 47-årig mand, som begge har den samme udfordring, når det kommer til at finde en kæreste. Hvad mon de to har til fælles, og hvorfor er det vigtigt, at de ændrer deres perspektiv? Læs denne uges brevkasse og bliv klogere.

Læs indlægget herEn kærlig julehilsen

Endeligt vil vi fra Dating.dk-teamet og jeg bare gerne √łnske dig en virkelig sk√łn jul. Hvad enten du fejrer den med familie eller venner, h√•ber vi, du f√•r nogle rigtig dejlige dage fyldt med julemagi og k√¶rlighed.

De bedste hilsner,
Mai

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   √Öbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad s√łger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand