2020 er kærlighedens år 💕 Læs her hvorfor

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du kom godt ind i 2020!

Her på Dating.dk har vi døbt 2020 ”Kærlighedens år”. Vi vil gøre alt for, at kærligheden kan opstå, og forhåbentlig gøre 2020 til det år, hvor DU finder kærligheden. Vi kan ikke garantere dig, at du finder DEN STORE KÆRLIGHED, men vi kan garantere dig, at du via Dating.dk kan øge din chance for at møde den betragteligt.

I 2020 vil vi komme med nye funktioner, som gør det lettere at komme i kontakt med andre profiler. Glæd dig! Der sker også noget spændende sidst i januar – læs mere herunder.Vi gør det sammen
At finde kærligheden kræver ikke kun en indsats fra os. Det kræver også en indsats fra dig. Det kræver, at du er klar. Klar til at vise hvem du er og lukke andre ind i dit univers. Og for at det kan ske, skal du turde. Turde kontakte de profiler, du finder interessante på Dating.dk, og turde møde dem i den virkelig verden.

Vi klæder dig på
Du kan i vores artikler og brevkasse få gode råd og tips til, hvordan du giver dig selv det lille skub, så du tør. Mai, din dating coach og kærlighedsmentor, står altid klar til at guide og rådgive dig omkring kærligheden!

Glæd dig til flere Dating-events
Sidst men ikke mindst vil vi i 2020 lave flere Dating-arrangementer, så du får mulighed for at møde nye dates i den virkelige verden. Allerede nu har vi et arrangement den 24. januar i København. Tør du? Klik herunder:

Se mere her


Er der noget, du savner?Hvis du har forslag og gode ideer til nye funktioner på Dating.dk eller nye Dating-arrangementer, hører vi meget gerne fra dig. Send til kundeservice@dating.dk og skriv "FORSLAG" i emnefeltet.

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand