Hvilken dag møder du kærligheden? 💕

Dating.dk logo
Hej

Mød kærligheden i 2020

I 2020 kan du glæde dig til flere events, hvor du kan øge chancerne for at finde kærligheden. Det er helt op til dig, om du vil med, men vi har oplevet begyndelsen på rigtig mange kærlighedshistorier på disse events. Måske starter din kærlighedshistorie allerede på fredag, hvor vi holder Dating-fest i KBH – hvem ved?

Hvis du har en rigtig god grund til ikke at kunne komme på fredag eller synes, der er lidt for langt til hovedstaden, så holder vi speed dating i Aarhus d. 12. februar. Læs mere om de kommende events her i nyhedsbrevet.

Dating fest nu på fredag i KBH!
– Tag single-venner og -veninder medMåske har du bare lyst til at mødes i baren til en uforpligtende snak? Eller indtage dansegulvet? En festlig aften skaber altid en masse grin, glade mennesker og et godt udgangspunkt for at komme hinanden nærmere.

Tag gerne single-venner og -veninder med. For at tilmelde sig festen kan de oprette en gratis Dating-profil – de kan nemt slette profilen igen efter festen.

Læs mere og tilmeld dig herSpeed dating i AarhusKom til speed dating i Aarhus og find din date til Valentine’s Day!

Læs mere og tilmeld dig herLav også dine egne eventsDet er ikke kun Dating.dk, der kan arrangere events – som bruger har du også muligheden for selv at oprette hyggelige arrangementer. Måske har du bare lyst til at mødes med andre singler over et dejligt måltid? Eller hvad med at tage en fællestur i tivoli, hvor I kan snakke og lære hinanden at kende, mens I har det sjovt?

På eventsiden kan du nemt oprette et event med info om tid og sted, og så kan dem, der har lyst, møde op.

Besøg eventsidenHar du gode idéer?

Hvis du har forslag til events eller forbedringer til de nuværende, er du altid velkommen til at skrive til kundeservice.

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand