Du kan desværre ikke se videoen uden at acceptere vore marketing cookies.
18. mar. 2015

Panelet som består af Malene Sandgaard, Carina og Maria. 3 piger med hver deres syn på dating.

Malene tror på den eneste ene og på at alle gode forhold kræver modstand.
Maria siger; Kærlighedslivet skal ses som en buffet, og der er livret til alle. Carina mener at jo flere dates du tager på jo klogere bliver du på hvem der er rigtig for dig.

I dette afsnit besvarer pigerne spørgsmål omkring den Første kontakt på nettet:
Hvad skal man skrive i første besked?
Hvor meget skal man skrive sammen før man mødes?
Hvordan siger man nej på en pæn måde, og skal man svarer alle?

Det er spørgsmål som alle netdatere har været igennem. Se hvad pigerne svarer her.

4 Kommentarer

Friskmanden nov. 2019
jeg synes det er meget svært at skrive noget om dette men det er beder man er på en date så kan man fortælle om hvad man føler for den anden og man kan se om det bliver til mere og det er jo personen det kommer and på og hvad personen indholder det synes jeg det er det så lad det komme på en prøve så tager vi det derfra
Jakob_M dec. 2017
Det er nemt nok at være kvinde og sige hvad de mener man skal skrive for at indlede en samtale.. Men hvis der i (som i mange tilfælde) ikke står en disse skrevet på profilen.. og du som udgangspunkt kun kan skrive pga du finder billedet interessant.. (da du ikke har andet at gå efter) .. så giver det absolut ingen mening at man som mand skal skrive en lang indledende besked i håb om at man kan lære vedkommende at kende..

Jeg vil mene at hvis du ikke "gider" udfylde en tekst om dig selv.. bør du ikke kræve at vedkommende der kontakter dig.. skal skrive en masse.. der vil jeg mene at et "hej er du frisk på at skrive" burde være nok..
Hvis du har noget stående på din profil.. som modparten kan tage udgangspunkt i.. gør det jo også det langt nemmere at finde nogen med samme interesse fremfor en masse uinteressante der skriver...

Hvis jeg ser en profil og der ikke står noget.. skriver jeg kun udfra billedet..
Står der en profil tekst der fortæller hvem du er.. så læser jeg denne og ser om der overhovedet er grundlag for at skrive.. og er der det.. vil jeg da tage fat i nogle af de emner der nævnes i min besked.. for at vise at jeg er interesseret og tænker lidt som det der ønskes..

MEN det gælder lige så meget kvinderne.. som mænd.. det er ikke fair at det er manden der skal tage initiativet.. vi lever i en verden med ligestilling.. så piger.. fat tastaturet.. og skriv.. der er langt større chance for at DU finder fyren som du gerne vil have.. fremfor at vente på at adskillige andre tager kontakt som du ikke er interesseret i..
mammute69 mar. 2017
En del Q,er virker meget useriøse herinde,, overfladiske og arrogante,,, derfor forstår jeg ikke hvad de laver her,, sorry..et svar på en besked kan man i det mindste svare på,, helt klart....
Marco27 dec. 2015
Jeg har opgivet at lytte til hvad kvinder vil have og ikke have. Jeg er 27 og aldrig haft held med at komme i kontakt med kvinder både irl og på dvs dating sidder selvom jeg har fulgt råd fra eksperter og venner. Jeg tor simpelthen kvinder har for mange krav til en fyr når de vurdere om de skal svare tilbage. For mit vedkommende er det ikke profilbilledet der er afgørende men det der bliver skrevet i profilteksten når jeg afgøre om jeg vil ligge en besked :)

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Danmarks største datingsite

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand