Seriøse eller useriøse kvinder?

Spørgsmål

d. 24/04 2020 kl. 10:14 - af: Mand, 63 år

Seriøse eller useriøse kvinder?
Jeg er ny her på dating.dk, har været her under en måned. Jeg har skrevet til en del profiler og fået nogle søde svar, med afvisning. Hvilket jeg har det ok med. Dog har jeg også skrevet videre med nogle for uddybninger af vores profiler. Det som jeg ser som et problem herinde, er de kvinder som får en seriøs henvendelse fra en mand som mener at leve op til det som de skriver i profilen. De svarer ikke på henvendelsen på trods af, at de er på og har læst beskeden kort tid efter at den er sendt. Hvorfor er de her, er det seriøse kvinder? Hos flere af dem kan man jo se at den grønne streg ikke er så lang. Jeg har tænkt at man overfor sådanne kvinder burde blive ved med at sende beskeder indtil de svarer, men man er vel dannet og søger dannede kvinder i 60erne. Der er jo også en del kvindeprofiler som frabeder sig useriøse mænd, så det gælder nok begge køn. Så jeg arkiverer dem bare efter et par dage. Det ville dog være rart hvis det kun var de seriøse mennesker der var her, men det er jo bare som ude i samfundet.
Flemming.

Svar

Du spørger hvorfor kvinder, som ikke svarer på dine henvendelser er her - og om de mon er seriøse. Til dette vil jeg sige, at de kvinder som du forgæves har skrevet til, godt kan være her for at finde en kæreste, lige så meget som du er det. Nu kan jeg jo ikke snakke for alle mennesker eller alle kvinder her på sitet, men jeg vil vove den påstand, at mange af kvinderne - trods deres manglende svar - stadig er seriøse. De udtrykker blot deres afvisning ved ikke at svare, i stedet for at sende en høflig besked retur.

Det manglende svar


Jeg opfordrer altid til at man svarer på henvendelser, også hvis man ikke er interesseret, da dette i min optik udstråler venlighed og overskud. Faktisk har jeg skrevet en artikel om at afvise andre og på kærlig vis lukke en relation, som du kan finde her, hvis det har interesse. Men egentlig skylder vi jo ikke hinanden noget - særligt hvis vi endnu ikke har vekslet ét ord. Det er venlighed at svare en person som man ikke er interesseret i; men det er ikke noget, som er påbudt os. Særligt på en online datingplatform kan det være let at undlade at svare, da det ikke har nogen synlig konsekvens for os selv, når vi ikke vender tilbage. Men det føles naturligvis ikke rart for den som venter på svar.

Dvæl ikke ved manglende respons


Når det er sagt, så kan der være mange årsager til, at en person ikke svarer. Måske er vedkommende netop begyndt at se en anden, og bryder sig ikke om at date flere personer på én gang. Vi kan kun gisne om hvorfor, når vi ikke modtager et svar. Det er dog ude af vores kontrol og spekulationer om hvorfor vedkommende ikke svarer, vil ikke bringe os tættere på at få en kæreste. Derfor er der ikke nogen grund til at spilde energi på dette spørgsmål. Der hvor det giver mening at lægge energi, er ift. hvordan vi selv vælger at være på sitet og hvad vi selv gør for at finde en kæreste.

At vente på kærligheden


Når en kvinde ikke svarer, er hun ikke den rigtige for dig. Hvis hun var, ville du helt sikkert få et svar tilbage, idet I begge ville vælge hinanden. Spørgsmålet er derfor ikke så meget; ”hvem er seriøs?”, men snarere ”hvem er rigtig for mig?”. Det kan være udfordrende at vente på kærligheden, men søg så vidt muligt at gøre det til en interessant og dejlig oplevelse. At være single er en periode i dit liv og du bestemmer selv hvor frustrerende eller fantastisk den skal være, ud fra dit perspektiv og hvad du vælger at fokusere på.

Jeg håber at du kan bruge mine råd. God kærlighedsjagt til dig.

Kærlig hilsen,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand