ønske

Spørgsmål

d. 07/04 2019 kl. 15:34 - af: Kvinde, 70 år

ønske
Der er ingen, som vil på date med mig, slet ikke dem jeg er interesseret i. Enten er jeg for gammel til dem. 63, 64 år, eller også spørger de om jeg vil være med til en fræk aftale. Min afdøde mand, var 8 år yngre, jeg kan bare ikke se mig selv, med en ældre end ca. 71 år. jeg er altså meget frisk. Hvordan kommer jeg videre, jeg vil jo gerne finde min kæreste, kontra bedste ven. Nu er det jo snart sommer. kh. Lotte

Svar

Kære Lotte,

Det her med alder er der flere der har bragt op for mig - og jeg forstår så godt problemstillingen. Aldersdiskrimination er alle vegne i samfundet - og det er helt sikkert også til stede, når det kommer til at finde en partner - til en start i hvert fald. For det er klart, vi har alle en forestilling om, hvor gammel vores ideelle partner skal være, men på samme tid er alder altså også bare et tal, for hvis vi møder den rette, ryger det tal ofte ret så hurtigt ud af vinduet.

Derfor er mit råd til dig, Lotte, at prøve at se, om du måske kan lægge det her fokus på alder lidt væk og snarere fokusere på, hvilken mand du ønsker dig. Mange gange kan vi blive så fokuserede på det vi ikke ønsker, at vi ikke ser mulighederne. Det er fint at være opmærksom på, at du som retningslinje ikke ønsker at være sammen med en mand, der er over 71, og at du gerne vil være sammen med en mand, der er yngre. Men i bund og grund handler det vel om at finde den rette, snarere end at date en mand der er forkert, men som har den rigtige alder. Spørgsmålet bliver derfor, hvordan du appellerer til den rigtige mand.

Hvis du oplever, at de mænd der henvender sig ikke er de rette for dig, ville jeg starte med at overveje hvilken fyr, du godt kunne tænke dig at tiltrække. Tænk over hvilket forhold du søger, hvilke ting, du godt kunne tænke dig at lave sammen med ham, og hvordan et ideelt set-up vil være. Når du har en idé om, hvilken mand, du søger, kan du så vende pilen om, og spørge dig selv hvilken kvinde, denne mand du søger, vil være tiltrukket af. Er det dig? Lever du op til den samme standard, som du forventer af ham? Du kan læse mere om netop dette emne i denne artikel.

Når så du ved hvad du søger, og har en bedre idé, om hvilken kvinde denne mand, du er interesseret i, leder efter, så er det tid til at se på din profil. Afspejler den dig, og det du søger - og tror du, din profil vil fange interesse hos den type mand, du ønsker dig? Jeg har netop skrevet en artikel, der skal guide dig til at skabe den rette profil - den kan du læse her. Dernæst ville jeg være sikker på, at de billeder, du har på din profil, er optimale. Det kan du læse om i denne artikel. Billeder er netop rigtig vigtige - og jeg ville investere lidt tid og evt. bede en god ven om hjælp til at få taget de rette billeder, da disse virkelig kan øge chancerne for at møde den rette.
Når dette forarbejde er gjort, vil jeg så råde dig til ikke at skrive med folk i særlig lang tid før I tager en snak i telefonen og derefter evt. mødes. På denne måde behøver du ikke spilde tid på at skrive med mænd, der ikke er interessante i virkeligheden - og samtidigt betyder alder ofte mindre, når vi lærer folk bedre at kende. Det er lettere at lære folk at kende og finde ud af, om der er kemi, når vi snakker med dem, fremfor når vi skriver med dem. Forhåbentligt leder disse tips dig videre til at finde din næste kæreste snarere end din bedste ven.

Må du få en rigtig god sommer.

Mange kærlige hilsner,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand