Marie og Janus

Jeg har som så mange andre op gennem 00’erne haft en dating profil on/off og har faktisk mødt flere kærester derigennem. Da jeg blev single igen i vinteren 2012, oprettede jeg mig endnu engang på dating - egentlig ikke fordi jeg ville finde en ny kæreste, men fordi jeg syntes jeg havde brug for lidt adspredelse og lidt uforpligtende virtuel mandlig interesse.

Janus skrev til mig i januar 2013. Blot en simpel besked om at jeg så sød ud, og om jeg havde lyst til en kaffe en dag. Jeg syntes han virkede spændende, så efter kort tid aftalte vi at mødes en tidlig eftermiddag til kaffe på en af Vesterbros mange caféer. Som nævnt havde jeg jo ikke i sinde at møde nogen “sådan rigtigt”, så jeg havde faktisk en date senere samme aften på en vinbar på Nørrebro. Og den holdt jeg fast i, selvom daten med Janus gik rigtig godt.

Der var dog ingen tvivl om, at det var Janus jeg havde lyst til at se igen, og det gjorde vi så en uges tid derefter - denne gang upscalet til en tur i biffen. Kort herefter en middag. Og så gik det ellers relativt hurtigt derfra til forlovelse i efteråret 2013, og bryllup i sommeren 2014. Vi har købt hus i provinsen, og i 2015 fik vi vores søn Valter.

Da jeg mødte Janus, arbejdede han som tekniker med brandslukningsanlæg på skibe. Han havde 200+ rejsedage om året, og boede på Amager. Selv boede jeg i NV, arbejdede fuldtid som sygeplejerske og havde en lille søn som jeg netop var blevet alene med. Ingen af os gik særlig meget ud, og vi har ikke de samme venner. Vi ville ALDRIG have mødt hinanden, hvis ikke det var for dating.dk. Så tak for det! ;-)

Gift i 2013

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand