Jakob og Louise havde Dating.dk-logo på bryllupskagen

Vi vil begge takke Dating.dk mange gange - uden denne datingside havde vores liv formentlig formet sig helt anderledes. Vi havde begge oprettet en profil på Dating.dk og skrev kortvarigt sammen inden vi besluttede os for at mødes til en gåtur ved havnen i Aalborg. Nu er vi gift og har en søn. Jakob & Louise

Her kommer vores historie:

Kære Dating.dk

Jeg har været så heldig at møde min kommende mand på Jeres dating site. En fantastisk mulighed for at møde en kommende partner uden at skulle stå i de sene nattetimer på et diskotek, hvor øjenene er små og alle er småfulde, men derimod møde hinanden til en god snak på en helt almindelig hverdag....der lige pludselig kan gå hen og blive en noget mere spændende mandag.

Vi vil begge takke Dating.dk mange gange - uden denne datingside havde vores liv formentlig formet sig helt anderledes.

Vi havde begge oprettet en profil på Dating.dk og skrev kortvarigt sammen inden vi besluttede os for at mødes til en gåtur ved havnen i Aalborg......gåturen endte på første date med en god middag, mange flere dates og 1 1/2 år senere firede denne vidunderlige mand til mig på en stand i Thailand og jeg venter i skrivende stund vores barn. Har rent faktisk termin idag og er så spændt.

Bryllupsdatoen er sat og bliver 25. juni 2016. Det er her jeg godt kunne tænke mig at Dating.dk indgår på en eller anden måde, da det jo var her det hele startede. Jeg drømmer om en Dating.dk bryllupskage :)

Tak, Louise :)

Gift i 2016

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand