Jimmy og Mathilde

Det hele startede på dating.dk, vi var havde begge prøvet det et stykke tid uden held. Så kom den besked, vi havde ventet på uden at vide det! Vi begyndte så småt at skrive sammen, og det kørte bare uden nogen af os skulle sidde og tænke over hvad vi skrev til hinanden. Det var som vi allerede havde mødtes, vi skrev sammen 1 uges tid og alt tegnede perfekt. Vi aftalte så at prøve at snakke sammen, da vi begge havde sommerfugle i maven. Det var meningen vi skulle have snakket sammen kort, med kort blev til 1 time meget hurtigt!

Samme aften aftalte vi at vi var nød til at prøve at mødes, vi aftalte så at mødes på en cafe og spise frokost sammen. Vi kunne begge mærke at dette var den første af mange møder efter. Ingen af os havde haft en hyggeligere eller sjovere dag før, den aften snakkede vi længe sammen inden vi gik i seng. Sjovt hvordan noget så simpelt som en hjemmeside, kan ændre ens liv til noget så smukt, som et forhold der bare er fantastik.

Siden har vi været ude at rejse sammen, og det har været fantastisk. Nu nyder vi hinandens selskab hvert eneste dag. Vi blev kærester efter vi havde mødt hinanden 5 gange, en aften vi havde været ude at spise sammen. Da vi kom hjem sad vi og snakkede og spurgte hinanden nærmest på samme tid. Vi kunne begge se vi sad og tænkte på, at spørge hinanden om det samme.

Så det eneste vi kan sige til andre er, man skal turde at tage springet, det gjorde vi og vi er begge enige om at det er det bedste der er sket for os begge.

De kærligste hilsner Jimmy og Mathilde.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand