'Baddie' og 'M@nitou'

Jeg var én af de piger der ivrigt benyttede chatten til at få snakket med gud og hver mand. 'Snakkede' med mange og stort set alle om stort og småt. Dengang for 5,5 år siden snakkede jeg rigtig godt med ham her fyren fra jylland - og snakkede meget tit og længe med ham. Vi aftalte at mødes - bare sådan helt uforpligtende og uden der var alt det kæreste-agtigt-forpligtende over det. Han kom så over en weekend fra Jylland helt til København, så derfor var det naturligt han blev og overnattede. Vi snakkede da også - men slet ikke som da vi sad bag skærmen. Ja, faktisk kiggede jeg nærmest ikke på ham - men jo, vi spiste da en pizza sammen og så en film hos mig. Så han tog så hjem dagen efter. Da han tog hjemad gjorde jeg det som var meget typisk for mig dengang - nemlig bare at sige - ja, ja, vi kan jo altid lige snakkes ved - og så lukkede jeg bare helt af for den stakkels fyr.

4 år senere faldt vi så over hinanden på chatten igen - og stik mod alle odds faldt snakken hurtigt igen som i de 'gamle dage'.

Selvom vi snakkede godt sammen og der blev sendt rigtig mange sms'er imellem os, så var han nu lidt nervøs for om jeg bare ville lukke af for ham igen. Men denne gang var det anderledes, denne gang var jeg mere klar og vidste, at denne fantastiske mand fik mig til at føle mig hel og rigtig godt tilpas.

Det var virkelig en helt speciel oplevelse. For denne gang var den der kemi mellem os straks da vi mødtes. Det føltes som om vi havde kendt hinanden i 100 år, jeg følte mig straks tryg i hans selskab. Og den der følelse med at jeg havde fundet MANDEN i mit liv var der da jeg stod fysisk overfor ham igen. Han kom nemlig ned på mit arbejde, som dengang var i Nyhavn. Og det eneste rigtige da vi så hinanden var at give hinanden det største kys!!! SKØNT!!!!

Det gik rigtig stærkt derefter. Vi besøgte hinanden så meget vi kunne. Og vi har været ved hinandens side fra den dag. Og vi har nu en søn på 10 måneder sammen. Han har også friet ;)

Så trods op- og nedture har vi det begge sådan, at vi bare ikke kan leve uden hinanden. Jeg fandt virkelig min eneste ene her på Dating.dk.

Mange tak fra 'Baddie' og 'M@nitou'

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand