At sige nej - nøglen til at blive en kvindes alfahan

Dating.dk logo
Hej

Rigtig glædelig påske - hos Dating.dk håber vi, du har nogle dejlige planer for dig selv i disse fridage. Hvis du skulle få tid og lyst til at sætte lidt fokus på dit datingliv og på at finde en kæreste, nu hvor du forhåbentligt har lidt ekstra fri fra arbejde, ville vi bare lige bringe dig lidt inspiration.

I denne uge kan du i brevkassen læse om en kvinde, der er udfordret på at den mand, hun er forelsket i, prioriterer at se andre kvinder, og derfor søger hjælp til at navigere situationen. Måske du selv har stået i en lignende situation eller har oplevet jalousi? Svaret byder bl.a. på råd, omkring hvordan man processerer svære følelser på en god måde, og derefter kommunikerer med sin partner på en mere hensigtsmæssig måde. Du kan læse indlægget her.

Læs indlægget


I denne uges video kan du desuden finde råd til, hvordan man bliver en kvindes alfahan. ‘Nej’ er et ord rigtig mange mænd er blevet bange for at tage i brug, men i videoen kan du lære, hvorfor det er så vigtigt at blive god til at sige netop dette ord - ikke blot i en forholdsmæssig sammenhæng - men i dit liv generelt. Klik på videoen nedenfor og lær mere.Påske er for de fleste en dejlig tid, men hvis man savner sin ekskæreste, kan denne tid også være lidt svær at komme igennem. For at hjælpe dig til at nyde din påske - selv hvis du står i denne situation - kan du i denne uge derfor finde en artikel omkring, hvordan du kommer videre efter et brud. Artiklen hjælper dig til at skifte dit mind-set, og guider dig til enten at komme over din ekskæreste, eller til hvordan du måske kan bringe vedkommende tilbage i dit liv. Læs artiklen her

Læs artiklen


Skriv endelig til brevkassen, hvis der er tips eller råd, du mangler. Der er en tendens til at flere kvinder skriver ind, men hvor ville det være fint, hvis lidt flere af jer mænd også skrev. Det er nemlig altid lettest at hjælpe, når man ved, hvilke spørgsmål der tumles med :)

Fortsat rigtig god påske!

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand