Den perfekte person er måske ikke den perfekte kæreste 💑

Dating.dk logo
Hej

Glædelig sommer! Vi håber, du har haft den dejligste uge og havde mulighed til at udnytte den halve fridag på grundlovsdag, der også bød på masser af sol de fleste steder.

Søg kompatibilitet over perfektionisme

Efter en uge med opsamling på det indhold vi hidtil har givet dig de seneste tre måneder, er vi nu igen klar med nyt til dig. I denne uge kan du læse en ny artikel om, hvorfor det er dumt at se efter personer, der er perfekte, når du går profiler igennem. Om end det er fristende at se online dating som et online shopping-katalog, hvor du kan vælge og vrage, så er der en bedre metode, der samtidigt øger chancerne for et finde et bæredygtigt forhold, når du dater online. Læs artiklen her, og få tips til hvad du i stedet kan gøre.

Læs artiklen her
Nyt i brevkassen

Foruden artiklen kan du i denne uge også finde nyt stof i brevkassen. Det kan være svært at vide, hvor meget af sig selv og sin situation man skal skrive i sin profil. Hvis du oplever at være i tvivl om dette, kan det være, du vil finde rådet i denne uges brevkasse hjælpsomt. Du kan læse indlægget her. Har du brug for flere tips omkring din profil, kan det desuden også være, denne artikel vil være god for dig at læse.

Gå til brevkassen


Står du i en svær situation omkring en person, du dater, eller er du forvirret omkring det modsatte køn, er du som sædvanligt altid velkommen til at skrive til Mais brevkasse via hjemmesiden. Hun hører også meget gerne fra dig, hvis du har generelle emner, du ønsker behandlet enten gennem en video eller i en artikel. Anden feedback er naturligvis også velkommen, da Mai og det øvrige team her på Dating.dk altid søger at kunne hjælpe kærligheden bedst muligt på vej.

Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand