Gode råd til at tackle en kvinde 👩‍❤️‍👨

Dating.dk logo
Hej


Forhåbentlig nyder du din weekend. Denne søndag ville vi bare lige droppe ind i din indboks med lidt gode råd til, hvordan du kan blive bedre til at tackle en kvinde – selv hvis ikke du forstår hende.

Der er stor forskel på, hvordan mænd og kvinder reagerer på forskellige ting – og som mand, kan det være svært at forstå, hvorfor en kvinde reagerer, som hun gør – eller hvordan man skal håndtere hende, når hendes bølger går højt. Det kan være direkte skræmmende at stå ansigt til ansigt med en kvinde, der er midt i en vild reaktion – og måske du mest af alt har lyst til enten at gå eller til bare at føje hende. Du vinder dog ikke ved at gøre nogle af delene, så i denne uge har jeg sat fokus på, hvad du kan gøre, for at komme ud som den mest fantastiske skabning, hun nogensinde har mødt.Råd til at tackle en kvinde

Emnet her, startede i brevkassen, hvor jeg i denne uge netop blev spurgt om, hvad man skal gøre overfor kvinder. Vedkommende, der skrev ind, påpegede nemlig, at kvinder ofte på én måde efterspørger en stærk mand, men på samme tid også kan gå i spåner, når man modsætter sig hendes ønsker. Læs brevkassen her og find ud af hvordan du kan give en kvinde modstand og samtidigt være hendes tilflugtssted, som hun elsker og har mere brug for end noget andet i verden.

Læs brevkasseindlægget her

Brevkassen inspirerede mig endvidere til at skrive en artikel, omkring hvordan man som mand undgår at blive en tøffelhelt i et forhold, men hvor man på samme tid også bevarer husfreden. I artiklen kan du lære, hvordan du fremstår rigtig maskulin og autentisk i måden, du lever på, uden at spille et skuespil. Læs artiklen her.

Læs artiklen herHar du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til noget af indholdet, til brevkassen eller der er et særligt emne, du ønsker behandlet, er du som altid mere end velkommen til at skrive til mig via hjemmesiden. Det er altid meget lettere for mig at hjælpe bedst muligt, hvis du kommunikerer, hvad du har brug for hjælp til. Fortsat rigtig god søndag og god sommer.

Skriv til Mai

De kærligste hilsner,
Dating.dk


Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand