Sommersind ☀️ Lev i nuet, vær positiv og glad 💕

Dating.dk logo
Hej


Jeg håber du har haft en god weekend. Vejret har i sidste uge ikke været helt så solrigt landet over, som de seneste uger, men mindre solskin, har også sine fordele. Når solen er fremme, har det en evne til at gøre os mere afslappede og mest af alt have lyst til at dase rundt på stranden og lave ingenting. Når solen så ikke er fremme, er der igen mere plads til at arbejde, læse bøger eller finde på hyggelige aktiviteter. Som Charles R. Swindoll siger: "Livet er 10 procent hvad der sker for os, og 90 procent hvordan vi vælger at reagere på det." Dette ordsprog gælder naturligvis også, når det kommer til kærligheden.Find kærligheden ved at vælge positivitet

Når man er single, kan det let gå hen og blive svært at holde modet oppe og tro på at vi snart vil møde den rette for os - særligt hvis der er gået et pænt stykke tid, siden vi kom ud af vores seneste forhold. Men her er ens sindstilstand og livsperspektiv alfa omega. Derfor har jeg i denne uge skrevet en artikel om, hvordan du med et lyst sommersind kan hjælpe dig selv til ikke blot at føle større livsglæde - men også blive mere tiltrækkende. Læs derfor denne uges artikel her og bliv klogere på, hvordan du kan bruge denne sommer på at opgradere dit livsperspektiv, på en måde der virkelig tjener dig.

Læs artiklen herBrevkassen:
Ærlighed og forventninger – spænder jeg ben for mig selv?I denne uge kan du desuden læse lidt i brevkassen omkring forventningsafstemmelse til forhold, når man lærer en ny person at kende. Hvornår bør man snakke omkring de forventninger man har til et forhold, bør man kalde dem forventninger, og kan man på snedigste vis skåne sig selv fra en unødig hjertesorg, ved at snakke forventninger som det første? Klik over på brevkassen og læs med, for information og råd til dette emne.

Læs indlægget herEndeligt vil jeg bare sige tak, for alle jeres søde e-mails med støtte til brevkassen og den information, jeg deler med jer hver uge. Det er virkelig dejligt at vide, at mine tips og råd er behjælpelige og påskønnet - og det er bare så skønt, når jeg modtager spørgsmål, så jeg kan guide bedst muligt. Dels hjælper jeres spørgsmål mig til at kunne give bedre vejledning - og dels hjælper I hinanden, når I deler jeres oplevelser og udfordringer. Tak for det - og bliv endelig ved med at række ud.

Fortsat god sommer til dig.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand