Vær dig selv og bliv bemærket 😍

Dating.dk logo
Hej


Vi håber, du nyder din weekend - måske endda din sommerferie. Vi tikker bare lige ind i din indbakke med lidt inspiration til dit kærlighedsliv, hvis du skulle have lyst til lidt af det.
Sådan bliver du bemærket

Sommerferien er et dejligt tidspunkt, hvor man får en pause fra en travl hverdag, hvilket kan give plads til nye tanker. I denne uge har jeg derfor sigtet efter at give dig lidt stof til eftertanke i en artikel, jeg har skrevet, der handler om, hvordan du kan skille dig ud og blive bemærket i en verden, hvor der er meget larm. Online dating har gjort det lettere at møde en ny kæreste, men har samtidigt også gjort mødet med en ny kærlighed mere standardiseret - og også gjort det nemmere at være doven i sin jagt efter kærligheden. Læs artiklen her, og bliv inspireret til at tænke over, hvordan du kan gøre det til noget særligt at møde en ny kærlighed - selv på nettet. Forhåbentligt vil dette sætte tanker i gang - ikke blot i forhold til dit kærlighedsliv - men også til dit liv generelt, da de samme principper gælder i business og andre essentielle livsområder. 

Læs artiklen her

Brevkassen:
Hjælp! Jeg er forelsket


I brevkassen kan du i denne uge læse et indlæg, der handler om at være ulykkelig forelsket: Hvor langt skal vi gå for kærligheden til et andet menneske, hvornår bør man sætte grænser og hvordan kommunikerer man bedst muligt, således at man ikke lukker en relation, man gerne vil fortsætte? Det evige paradoks mellem ønsket om at blive kæreste med vores hjertes udkårne og det at være tro mod sig selv er altid en svær balance. Læs indlægget her og få mine råd til at finde netop denne balance. 

Læs indlægget herI denne uge har jeg fået lidt flere emails til brevkassen og jeg er vild med det - så bliv endelig ved med det. Vi er alle sammen i ønsket om at finde kærligheden, og det er så fint at dele sine udfordringer, så man selv bliver klogere, og samtidigt kan hjælpe andre, der står i samme situation med de samme spørgsmål. 
 
Jeg håber, du nyder din ferie eller om ikke andet så din weekend. Husk at prioritere dig selv, og det der føles godt! Du fortjener det. 
 
De bedste hilsner, 
Mai og Team Dating.dk 


Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand