Dating er en kærlighedsmission 💕 IKKE en jagt!

Dating.dk
Dating.dk logo
Hej


Du er garanteret tilbage på jobbet efter din sommerferie nu, og vi håber, du har haft en skøn ferie – samt at du har fået en god begyndelse tilbage til rutinen. Forhåbentligt har sommeren hidtil budt på kærlighed og ferie-flirts. Måske du har fået genopladet dine batterier og nu er tilbage springfyldt med energi og ny inspiration?Undgå at blive en mission
der blot skal fuldføres
I denne uge fik jeg en interessant og relevant e-mail i brevkassen. Mette skrev, at hun altid oplever, at fyrene trækker sig, bedst som hun overgiver sig til kærligheden. Dette er noget, flere af mine klienter har oplevet, og i mit svar til Mette kan du læse, hvordan man ved et uheld kan gøre sig selv til en mission at overvinde snarere end en potentiel kærlighedspartner.

Læs mit svar i brevkassen og få en bedre forståelse for, hvad der evt. kan være årsag til, at man ikke kommer over dating-stadiet og således ofte bliver såret efter et par måneder.

Læs mit svar herUndgå at spænde ben for dig selv

Foruden brevkassen kan du i denne uge også finde nyt stof under artiklerne. Det kan være godt at vide, hvordan man evt. spænder ben for sig selv, sådan som Mette måske har gjort, således at man kan begynde at ændre et mønster. Men hvordan kommer man i mål med at finde en kæreste, hvis man har tendens til at blive afvist efter et par måneder med dating?

Når vi oplever den samme form for afvisning igen og igen, kan det gøre ondt og virke nedslående, så man mister modet på at søge efter kærligheden. Den seneste artikel giver dig gode råd til, hvordan du overkommer netop denne forhindringLæs artiklen nuHar du fulgt med henover sommeren?

Hvis ikke du har haft fokus på hjemmesiden hen over sommeren, er der masser af nyt indhold. Læs bl.a. artikler omkring ferie-flirts, hvordan du udnytter sommersolen for god energi, og hvad du skal kigge efter, når du vurderer, om en flirt har grobund for at vokse sig til langvarig kærlighed.Stil spørgsmål
eller kom med forslag
Står du i en udfordrende situation vedrørende dit kærlighedsliv, eller er du forvirret omkring det modsatte køn, er du som sædvanligt altid velkommen til at skrive til brevkassen via hjemmesiden. Jeg hører også meget gerne fra dig, hvis du har generelle emner, du ønsker behandlet, men jeg er også rigtig interesseret i at høre, hvis du har success med nogle af de tips, jeg giver. Send endelig feedback da jeg og det øvrige team her på dating.dk altid søger, at kunne hjælpe kærligheden bedst muligt på vej.

Skriv til MaiFortsat rigtig god sommer og søndag.

De bedste hilsner,
Mai og Dating.dk


Væggen

Følg med i de mange spændende samtaler på Væggen.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...