Svære samtaler 💕 Og hvem betaler på daten?

Dating.dk logo
Hej

Hej

Vi håber, du har fået en dejlig start på ugen og generelt er faldet godt på plads i hverdagens trummerum her på den anden side af ferien. Hvis ikke, så er det måske et godt tidspunkt at planlægge en eller anden begivenhed, du kan se frem til? Book en ferie, en koncert, en weekend get-away, eller måske du kan skabe en god morgenrutine, der gør dig glad ved at lytte til noget dejligt musik, en podcast eller lignende?

Grundlaget for et godt forhold starter jo som bekendt i vores forhold til os selv. Det vil derfor altid være relevant, at du tager dig godt af dig selv så værn om dig selv, som du ville værne om et andet menneske, du elsker.

Der er igen nyt, inspirerende indhold på hjemmesiden fra Mai – se mere her i nyhedsbrev.De svære samtaler i starten af et forhold
der blot skal fuldføres
På sitet kan du læse indhold omkring, hvordan vi håndterer svære samtaler i de indledende faser af et forhold. Disse kan virke skræmmende, da ting som børn, intimitet, økonomi m.m. er sensitive emner, der kræver, vi finder en fælles forståelse, for at et forhold kan fortsætte. Læs omkring hvorfor du ikke bør gemme dig for disse samtaler, hvordan du bringer et sensitivt emne på banen, og hvorledes du på bedste vis skaber en god oplevelse, så I kan komme tættere på hinanden gennem disse snakke

Læs artiklen herHvem betaler regningen, når du dater?

Foruden artiklen kan du også finde nyt stof i brevkassen. Det kan let ende i en akavet situation, når man er på en date, og regningen til sidst bliver serveret. Bør det altid være manden, der betaler? Er der tidspunkter, hvor man kan splitte den? Og hvornår kan man snakke om, det her med økonomisk fordeling? Du kan læse indlægget og få svar på alt dette.Læs indlægget herJeg står til din rådighedSom altid er du mere end velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, du er oprevet over, synes er svært, kunne bruge et råd omkring, føler du mangler mere af eller andet. Jeg sætter desuden stadig stor pris på både ris og ros – og du er også mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har en kommentar til noget af det indhold, jeg leverer. Jeg er her for at hjælpe, og for at gøre dit liv lettere og mere fyldt med kærlighed, så sig endelig til.

Skriv til Mai


Har du overvejet individuel support?

Føler du, du kunne bruge noget individuel support, og at du er klar til at investere i dig selv, så har jeg i øjeblikket nogle enkelte ledige tider til coachingforløb hos mig, hvor vi arbejder sammen igennem nogle uger. Her ser vi på dit liv generelt for at opbygge større livsglæde og mere selvtillid, så kan vi arbejde med din sundhed, for at sikre du føler dig godt tilpas i din krop, hvis det er nødvendigt. Og så vil vi arbejde med kærlighed, således at du er åben, og du mere målrettet kan tiltrække den rette partner for dig. Du kan læse mere omkring coaching hos mig her.

De bedste hilsner,
Mai

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand