Selvudvikling og usandheder 💕 Søndagslæsning

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du nyder din weekend, og tikker bare lige ind i din indbakke med lidt inspiration til dit kærlighedsliv, hvis du skulle have lyst til lidt søndagslæsning.Gå fra blot at kende dit værd
til rent faktisk at eje det
Det kan være svært at ramme det rette niveau, når det kommer til at finde en kæreste. Nogle gange oplever vi, at vi sætter vores gærde for lavt med det resultat, at vi ikke finder personen, vi dater, udfordrende nok. Så kan det være, vi skyder for højt næste gang, og føler vi laver en ‘overscoring’, der får os til at blive en pleaser, der mister sig selv i forholdet. Og sådan kan vi ende fra den ene situation til den anden i flere år. Kender du det?

Hvis du gør, så er denne uges artikel perfekt for dig. Den handler nemlig om, hvordan du begynder at eje din værdi, så du ikke blot selv kender den; men sådan at andre kan mærke den. Dette vil hjælpe dig til at tiltrække en person, der matcher dig. Du finder artiklen herunder.

Læs artiklen her

Uærlige afvisninger

Det kan være udfordrende, når man er single, er at opleve, hvis folk lyver for én eller endda forsvinder uden et ord, når de ikke ønsker, en relation skal fortsætte. Dette kan rangere fra at være dybt sårende til max. frustrerende. I denne uge handler brevkassen om netop dette emne. Hvad er i virkeligheden også årsagen til, at mennesker vælger at handle på denne måde?

Læs mere i brevkassen her og bliv klogere!

Læs indlægget nuJeg er pjattet med jeres spørgsmål, ris og ros, så bliv endelig ved med at skrive til mig. Mon der er nogle emner, du ønsker belyst, eller det kan være, du dater en person, der er svær at forstå? Skriv til mig :)

Fortsat rigtig god weekend og husk at prioritere dig selv, og det der føles godt! Du fortjener det fortsat.

De bedste hilsner,
Mai

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand