Super samtaler på date 💕 Essentielle kærlighedsgrænser

Dating.dk logo
Hej

Og glædelig søndag. Hold op for et skønt sensommer-vejr denne uge har budt på – forhåbentligt har du haft mulighed for at nyde de varmere temperaturer lidt!
Herunder finder du inspiration til et langt liv fyldt med kærlighed – og læse svaret på et spørgsmål omkring det at være interesseret i en, der allerede har en partner.Samtaler til et liv fyldt med kærlighedVejret er jo et ganske neutralt og ligetil emne, man altid kan tage op på en date, men det er alligevel begrænset, hvor meget man vil lære om sin date eller partner ved at snakke om dette emne. For at hjælpe dig til ikke blot at have spændende samtaler, men for også at give dig inspiration til emner, der kan hjælpe dig og din date med at komme hinanden nærmere, kan du i denne uge læse artiklen "8 dates – Samtaler til et liv fyldt med kærlighed".

Artiklen er baseret på en ny bog skrevet af nogle af vor tids helt store kærligheds- og forholdsforskere, John og Julie Gottman, og tager udgangspunkt i parrets mangeårige forskning. Emnerne kan bruges til at komme hinanden nærmere, uanset om man først lige er begyndt at lære hinanden at kende, eller om man har været sammen i årtier.

Læs artiklen her

Forelsket i veninde med en kæreste

I denne uge kan du desuden læse lidt i brevkassen omkring, hvordan man kan håndtere den situation, at man er faldet for en ven, som i øvrigt allerede har en kæreste. Få råd til hvordan du kan ære dig selv og komme din drømmesituation nærmere, samtidigt med at du ikke presser personen, du er faldet for i denne uges indlæg. For er det nogensinde en god idé at involvere sig med nogen, som allerede er i et forhold? Læs med og bliv klogere i brevkassen.

Læs indlægget nuTak, for kommentarer
til sidste uges brevkasse


I denne uge fik jeg desuden en email i brevkassen med en kommentar til brevkassen fra i sidste uge, der handlede om at blive serveret usandheder eller helt at blive droppet uden et ord. Manden, der skrev til mig, skrev at mænd også har følelser, hvilket fik mig til at læse mit indlæg igennem igen.

Mit indlæg gik mest på mænd, der ‘ghoster’, eftersom spørgsmålet kom fra en kvinde, men det er klart, mine indsigter gør sig gældende, uanset hvilket køn man har. Både mænd og kvinder kan undlade at ‘lave deres indre arbejde’, da det er lettest, men det er netop, når vi vælger at gøre ting, der udfordrer os, at vi vokser. Det var ikke min mening at køre en hetz mod mænd, min hensigt var blot at fremhæve, hvorfor det kunne være mere udfordrende for en mand at have disse samtaler og i forlængelse heraf mere fristende at undgå dem.Jeg er super glad for at få disse emails – selv hvis blot det er med kommentarer som dette – da det giver mig en bedre føling med, den information jeg deler, og samtidigt forsyner mig med en bedre forståelse for, hvem I er, og hvorledes jeg bedre kan hjælpe jer. Send derfor endelig fortsat ris, ros, spørgsmål og forespørgsler min vej (også selvom du afslutter med at bede mig blive voksen). For vi kan alle altid blive bedre, til det vi gør gennem feedback.

Skriv til Mai

Fortsat god weekend til dig.

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand