Sådan bliver du mere magnetisk i din energi 💕

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du har fået skudt efteråret godt i gang.

En ny sæson er altid et godt tidspunkt til at give slip på de ting, du ikke længere har brug for fra tidligere sæsoner, således at du kan blive mere åben og klar til noget nyt. Måske du lidt er i en overgangsfase, hvor du synes, det er trist at give slip på sommeren? Det er noget mange oplever – det gælder om at se fremad med glæde snarere end tilbage med tristhed – og vi skal nok sørge for, at du er klædt godt på til at date i den kolde tid, der kommer.Spørgsmål om sex & datingJeg har de seneste uger igen modtaget en hel del henvendelser i brevkassen omkring det at være sex og intimitet og vil i den forbindelse bare lige henvise til artiklen, som jeg skrev om dette emne et par måneder tilbage. Du kan derfor læse artiklen Sex & Dating her.

I forlængelse heraf kan du i denne uges brevkasse indlæg læse om en kvinde, der ofte oplever, at mændene ikke længere er interesserede, når hun gør det klart, hvad det betyder for hende, når man bliver fysiske sammen. Få mit råd til hende og til at kommunikere omkring sex og intimitet her.

Læs indlægget herBliv mere magnetiskI denne uge har jeg desuden også skrevet en artikel, der handler om, hvordan du kan være mere tilstede i dine interaktioner. I artiklen finder du 4 spørgsmål, der vil hjælpe dig til at få en mere magnetisk energi, og således tiltrække flere mennesker. Det er fire virkelig kraftfulde spørgsmål, der kan gøre en forskel for alle i din sfære, hvis du vælger at gå ind i dem.

Læs artiklen herJeg håber, du finder inspiration i indlæggene. Og husk at jeg er her for at hjælpe – så skriv endelig, hvis der er tips, eller råd du mangler.

Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand