Tillid og udseende vs. personlighed 👩‍❤️‍👨

Dating.dk logo
Hej

Forhåbentlig nyder du din weekend!? Gad vide om du egentlig fik brugt ferien på at få prøvet forskellige ting af, som var lidt skræmmende at gøre herhjemme, hvilket vi opfordrede til i artiklen omkring, hvordan du blev klar til en ferie-flirt? Mon du prøvede en ny stil af eller handlede på en anderledes måde, da du var på ferie, så du kunne prøve, hvordan det føltes for evt. at integrere det i dagligdagen?

Det kan nemlig være ret skræmmende at være helt autentisk, og udtrykke hvem man er i hverdagen, eller når det kommer til at finde en partner. Man kunne jo blive afvist eller komme til at føle sig til grin, hvilket jo helt sikkert ikke føles godt! Men hvis ikke vi er oprigtige og tillader andre at se, hvem vi er, så er der altså også en bagside af medaljen her. For alternativet til at være os selv, er at vi spiller skuespil, bliver misforståede og måske ikke oplever at være oprigtigt lykkelige. Dette er lidt emnet i brevkassen i denne uge, som du finder mere om herunder.

Forestillingen om den eneste eneI ugens brevkasseindlæg er løvinden, Lykke, frustreret over, hvordan hun ikke oplever, mænd læser teksten på hendes profil. Desuden er det svært for hende, at hun oplever, mænd mister interessen for hende, når hun begynder at vise dem, hvem hun i virkeligheden er. Læs mit svar til Lykke og få et lille indspark omkring, hvorfor det er så vigtigt, at vi udtrykker, hvem vi er.

Læs indlægget herTillid – Nøglen til en mands hjerte og et godt forhold

I denne uge er der desuden som altid også nyt på artikelfronten. På sitet kan du i denne uge læse indhold omkring, hvordan tillid kan være med til at styrke eller ødelægge relationen mellem mænd og kvinder. Desuden giver artiklen tip til, hvordan du som kvinde kan styrke tilliden, således du øger chancerne for at få en kæreste, og at forholdet vil kunne stå distancen. Det er ikke fordi, en mand ikke skal arbejde for at opbygge tillid - nu har jeg blot skrevet et stykke, der er mere fokuseret på kvinders muligheder.Læs artiklen nuProblemer med dating og kærlighed?

Som altid er du mere end velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, du er oprevet over, synes er svært, kunne bruge et råd omkring, føler du mangler mere af eller andet... Jeg er her for at hjælpe, og for at gøre dit liv lettere og mere fyldt med kærlighed – så sig endelig til.

Spørg Mai her

Jeg håber, du får en fortsat rigtig god weekend.

De bedste hilsner,
Mai


Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand