Du får ret, jeg får fred, er ik' løsningen 💕 Råd til date nr. 2

Dating.dk logo
Hej

Og glædelig søndag. Hermed som altid lidt weekend-inspiration til dit kærlighedsliv, hvor vi i denne uge har sat fokus på investering i et forhold og feedback efter dates.Sådan går du fra fortrydelse til taknemmelighedDet er enormt let at leve højt på en forelskelsesrus i begyndelsen af et forhold for derefter at lade stå til, mens man accepterer, at den bedste tid i forholdet er forbi. Dette behøver dog ikke være tilfældet. Læs denne uges artikel og find ud af, hvorfor du bør investere i dit forhold, og hvor lidt tid det tager at skabe et forhold, der kun bliver bedre med tiden.

Læs artiklen herBrevkassen: Positiv feedback, men når ikke til anden date

Brevkassen er i denne uge et indlæg fra en herre, der oplever, at han får den samme gode feedback efter hver første date han er på, men samtidigt også bliver afvist i forhold til en date nummer 2. Læs hvad jeg tror, er hans problem, og hvad han kan gøre ved det i brevkassen. Måske det vil give dig fif til at booste dit eget kærlighedsliv og rykke det fremad – selv hvis ikke du har samme problem.

Læs indlægget herOpfordring til at være gode ved hinanden

Jeg synes, det er helt fantastisk, at I skriver til mig med alle jeres udfordringer på dette site. Kærlighedsrelateret såvel som tekniske problemer. Én ting, der dog går igen, er, at nogle kvinder skriver til mig, at de er stødte over sproget, der bruges på profiler såvel som i beskeder.

Kære venner, dette er et site, der skal hjælpe os alle til at finde mere kærlighed i vores liv. Det er naturligvis helt okay at skrive, hvad man søger, men skulle vi ikke alle hjælpe hinanden, til at udtrykke os anstændigt? Du må søge lige det, du vil – vi er alle forskellige, og der skal være plads til alle. Men når det så er sagt, så er der vel ikke nogen grund til at være vulgære eller stødende i den måde, det udtrykkes på. Vær nu gode ved hinanden. Der er ikke nogen grund til det modsatte. Dette er ikke ment som nogen moralsk prædiken, men snarere en opfordring.
Lad mig høre fra dig

Jeg håber, du får en fortsat rigtig god søndag – og husk at du altid er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål noget af indholdet, til brevkassen eller til generelle emner, du ønsker behandlet.

Skriv til Mai

Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand