Goderne ved singlelivet 💕 Og det at se flere på én gang

Dating.dk logo
Hej

Glædelig søndag. Mon du har haft efterårsferie i denne uge? Uanset om du har eller ej, så håber vi, at du trods regnskyl fra tid til anden har mulighed for at nyde det smukke efterår i alle dets farver.

I dette nyhedsbrev finder du et link til en artikel om, hvorfor det kan være en god idé at påskønne dit singleliv – og til et indlæg omkring udfordringen ved at skulle have kontakt med flere på én gang.Påmindelse om påskønnelse af dit singlelivFerie kan være en ensom tid – eller en tid, hvor der arrangeres en masse sociale ting med familie og nære venner. Det kan derfor også være en tid, hvor man nemt kan føle sig meget alene, hvis ikke man er i et forhold. I sociale sammenhænge er det let at komme til at føle sig forkert uden en partner, mens man alene om aftenen måske bare længes efter tosomhed. Hvis det er der, du er lige nu, så har jeg skrevet en artikel, der måske vil være god for dig at læse.

Artiklen ’Påmindelse om påskønnelse af dit singleliv’ sætter fokus på alle de goder, der er ved at være single. Det er så let at dagdrømme sig til et bedre liv serveret gennem et forhold, men et forhold er ikke nødvendigvis bedre end singlelivet. Hvor livet i et forhold har et sæt goder, så har singlelivet nogle andre. Læs min artikel og få inspiration til et lykkeligere singleliv.

Læs artiklen her

Håndtering af flere kontakter på én gang

I denne uge er der desuden som vanligt også nyt i brevkassen. Måske du synes, det er svært at navigere i datinglivet, og det at skulle forholde sig til flere mennesker på én gang? Eller det kan være, du har svært ved at være nærværende i de relationer, du udforsker, da du konstant tænker på, hvilke muligheder der ellers er? Hvis dette er noget, der også kommer op for dig, så læs mit råd til dette i brevkassen.

Læs indlægget herDine spørgsmål hjælper også andreJeg håber, du finder inspiration i indlæggene. Og husk at jeg er her for at hjælpe – så skriv endelig, hvis der er tips, eller råd du mangler. Jeg er pjattet med, når I skriver ønsker til emner, I gerne vil have behandlet i artikler, men det er også altid godt med specifikke situationer, I har behov for hjælp til.

Er du mand?
Jeg synes generelt, at mange kvinder er super gode til at skrive ind med spørgsmål til konkrete situationer – mon vi kunne få nogle flere mænd på banen med e-mails til mig her? Det er jo vitterligt helt anonymt at skrive ind, men det hjælper altid langt flere mennesker end du tror, når vi stiller spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Send et spørgsmål til MaiFortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand