Date gik i hårdknude 💕 Vigtigheden af venner

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du nyder din weekend, og at omstillingen fra sommer til vintertid går let for dig i dag. Mens sommeren bragte sol og varme, er der nu hyggelige ting at hente her i vintertiden. Stearinlys, the, varm cacao, store tæpper og smukt vintertøj er alle nogle af mine yndlingsting ved denne årstid. Måske du har brug for at lave din egen liste over ting, du ser frem til og sætter pris på denne vinter, hvis du ikke er så tændt på denne sæson?

I dette nyhedsbrev finder du et link til en artikel om, hvorfor det er en god idé at påskønne dine venskaber i forhold til også at finde kærligheden – samt et indlæg omkring hvor hurtigt en date kan gå i hårdknude, inden den overhovedet er begyndt.Husk at påskønne venskaberLigesom det er let at glemme særlige ting, som vi påskønner på forskellige årstider, så er der mange ting i dagligdagen, man let kan komme til at tage for givet – en af dem er venner. Venner er vigtige – uanset om vi er i et forhold eller ej. Men fordi vi ofte oplever, at venner altid er der; er det let at glemme, hvor vigtige de egentlig er. Venner beriger vores tilværelse på så mange måder, og afhængigt af vores egen indsats i venskaber har de stor indflydelse på, hvor meget kærlighed vi mærker i vores liv.

Hvis du godt kunne tænke dig mere kærlighed i dit liv, kan du derfor læse denne uges artikel og få lidt inspiration. Det er altid lettere at møde nogen, når vi har det godt og kommer fra et sted med overskud snarere fra et punkt, hvor vi har brug for et andet menneske. Læs derfor artiklen, og øg dine chancer for at møde en skøn kæreste.

Læs artiklen herEn date, der gik hårdknude!I denne uges brevkasse er der svar til en mand, som oplevede en datingsituation, der endte i hårdknude, idet han ikke ville udlevere sit telefonnummer forud for en første date. Hvordan ville du have det med det, hvis nogen ville mødes med dig, men ikke ville give dig sit telefonnummer?

Læs hvad jeg tænker omkring den situation; om manden skulle have gjort noget anderledes, eller hvordan man evt. kunne have tacklet situationen bedre.

Læs indlæggetGør det nemmere for mig at hjælpe dig

I denne uge har jeg som mange gange før fået masser af gode spørgsmål i brevkassen, men jeg kan desværre ikke nå at svare på dem alle på en uge. Som tidligere nævnt gør jeg mit bedste for at nå dem alle igennem, så hurtigt jeg kan – så jeg håber, du vil være tålmodig med mig. I forlængelse heraf vil jeg igen gøre opmærksom på, at jeg ikke modtager henvendelser med information om en mailadresse, jeg kan svare tilbage på. Dette betyder, jeg ikke kan vende tilbage til dig individuelt, medmindre jeg modtager dine kontaktoplysninger i teksten.Jeg vil så gerne hjælpe så mange som muligt og besvare alle henvendelser, men hvis ikke du skriver et spørgsmål, der indeholder baggrundsinformation, er det svært for mig at besvare dette brev i brevkassen. Hvis du ønsker, jeg skal henvende mig personligt til dig, eller at jeg skal have mulighed for at komme med opklarende spørgsmål, har jeg derfor også brug for, at du skriver din mailadresse i selve teksten til mig. Din e-mail går direkte til mig, og der er naturligvis ikke andre, som ser det, du skriver.

Skriv til MaiJeg ser frem til fortsat at modtage jeres gode spørgsmål og opfordringer til artikler. Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand