Forskellen på mænd og kvinder 💕 Giv en mand plads

Dating.dk logo
HejForhåbentligt er du kommet godt igennem Halloween. Dette er altid lidt et magisk tidspunkt af året, hvor der er masser af mystik i luften – måske du har oplevet en større tiltrækningskraft eller nye indsigter i den seneste uge? Du kan også nedfælde dine intentioner for den kommende måned. Det kan være, du har et ønske om at blive bedre til at administrere den tid du bruger på din telefon, at du vil tage dig bedre af din krop, eller at du har lyst til at fokusere på at skabe mere energi for dig selv. Hvad end du trænger til – skriv det ned, så du husker det, og gør det så til en prioritet.

I dette nyhedsbrev kan du finde mere om, hvorfor det kan være en god idé for kvinder at give mænd lidt mere plads, når I begynder at date. Jeg kan anbefale både mænd og kvinder at læse om det.Bliv klogere på vigtigheden af
at give en mand plads
I denne uge har jeg brugt en del tid på at svare på et virkelig vigtigt spørgsmål i brevkassen. Der var nemlig en kvinde, som spurgte mig, hvordan hun bedre kan ‘få en mand til at komme ud af busken’, da hun er træt af altid at skulle være den, der får tingene til at glide. HAL-LE-LU-JA et vigtigt spørgsmål. For jeg oplever så ofte, at kvinder har så super travlt med at sørge for, at et forhold bevæger sig fremad, at hun ikke giver plads til, at manden kan komme på banen. Usikkerhed og utålmodighed er en ret stor del af forklaringen på, hvorfor dette så ofte sker, men hvad kan gøres for at skabe bedre balance?

Læs mit svar til kvinden og bliv klogere. Det er i øvrigt et godt indlæg at læse, hvad enten du er mand eller kvinde.

Læs indlægget nuDel dine udfordringerJeg elsker at modtage E-MAILS, så keep them coming – send til brevkasse@dating.dk !! Jeg vil i øvrigt igen gerne lige opfordre flere mænd til at skrive til mig med spørgsmål til specifikke situationer, hvis du oplever en udfordring. Ofte er det generelle emner, mænd beder om råd til, men nogle gange er det lettere at hjælpe gennem specifikke oplevelser. Så hvis du er en mand, hører jeg ekstra gerne fra dig. Kun når du spørger om hjælp, kan jeg hjælpe dig bedst muligt med dit kærlighedsliv.

Skriv til MaiFortsat rigtig god weekend.

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand