Dating-myter 💕 Karriere og kærlighedsliv

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du har haft en god uge. Mon du er mega klar på, at det er jul lige om lidt, eller du synes, det er totalt fjollet, at der allerede i november er julepynt at finde i mange butikker landet over? Jeg synes, de fleste mennesker står delt i dette spørgsmål: enten synes man, det er fantastisk, eller også har man det modsat. Og sådan er det jo med mennesker – vi har forskellige præferencer.

I nyhedsbrevet snakker jeg netop lidt om præferencer ift. karriere og kærlighed – og så finder du en artikel om dating-myter, som du bør undgå.Kan karrieredrømme stå i vejen for kærlighed?Det her med forskellige præferencer er noget, jeg berører i brevkassen i denne uge, hvor en mand skrev ind. Han var i tvivl om, hvorvidt hans karrieredrøm måske ville stå i vejen for at finde kærligheden, hvilket jo ikke er et rart dilemma at stå i. Læs mit svar i brevkassen.

Læs indlægget herOpgør med dating-myterI denne uge har jeg desuden skrevet en ny artikel. Artiklen handler om forskellige dating-myter, der kan være tillokkende at tro på – særligt efter et langt forhold eller hvis man uden held har ledt efter kærligheden et godt stykke tid. De gør det dog vanskeligere at finde en kæreste. Du kan læse om de specifikke myter, underholdes med hvordan jeg skyder dem ned én efter en, men også få et tip til en generel løsning, du altid kan bruge, når dine tanker står i vejen for dig.

Læs artiklen herDe næste par uger byder på flere brevkassebesvarelser, men hvis du har spørgsmål eller ting, du ønsker en artikel om, så skriver du bare til brevkasse@dating.dk.

Fortsat rigtig god weekend.

De bedste hilsner,
Mai

Brevkassen

FĂĄ gode rĂĄd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Væggen

Følg med i de mange spændende samtaler på Væggen.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Ă…bningstider

Opret en profil pĂĄ bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...