Børnebørn og parforhold 👪 Må kvinder ik' tage initiativ? 💕

Dating.dk logo
Hej

Forhåbentligt, har du gang i en rigtig dejlig weekend, trods det at vejret stille bliver koldere og dagene kortere. Vi glider bare lige ind i din indbakke for at bringe dig lidt skriverier til hjælp for dit kærlighedsliv. Måske du kan hygge dig indenfor med en kop the og stearinlys, mens du læser denne uges kærlige input til dit kærlighedsliv? Årstiden er i hvert fald til denne slags ting.

Jeg har de seneste uger modtaget nogle virkelig interessante spørgsmål i brevkassen og har i denne uge besvaret to af dem.Forhold til partners børnDet første spørgsmål handler om, hvordan en mand flere gange har oplevet, at et forhold er gået itu, når en kæreste er blevet bedstemor. Det kan være virkelig svært for et forhold, når livsændringer forekommer for den ene part, hvad disse ændringer så end skyldes. Ligesom familieforøgelse med bonusbørn kan skabe bølger, så kan et mistet job, et nyt job, en sundheds ændring, en ny passion eller andet gøre det samme. For hvordan handler personen med livsændringen selv, og hvordan håndterer partneren ændringerne? Mange gange vil disse skift enten gøre, at vi rykker tættere sammen, eller også at vi fjerner os fra hinanden.

Læs derfor mit råd til hvad man kan gøre, for at kærligheden skal bestå, når man står i sådan en situation.

Læs mit svar herKritik: At læne sig tilbage og venteI denne uge har jeg også svaret på en henvendelse, der kom i kølvandet på et af mine tidligere indlæg. Mange gange når jeg har skrevet omkring feminin og maskulin energi, har jeg talt om det her med fordelen i, at man som kvinde prøver at læne sig tilbage. Det er der en af læserne, der forholder sig kritisk til, og jeg har i denne uge svaret på hendes henvendelse.

Læs indlægget her

I denne forbindelse vil jeg bare lige sige, at jeg synes det er så fint, at man forholder sig kritisk, til det jeg skriver, og ligeledes skriver ind, hvis noget ikke giver mening, eller man ligefrem bliver provokeret. Sig endelig til i forhold til hvad der rør sig i dig. Dels hjælper det mig at vide, hvordan mine indlæg lander, og dels kan jeg forklare eller uddybe nærmere, hvis det er nødvendigt.

Har du brug for gode råd til juletiden?

Har du spørgsmål til brevkassen eller til noget andet, er du mere end velkommen til at skrive til mig via hjemmesiden. Måske er der nogle bekymringer, du går med, idet vi går juletiden i møde? Julen er sådan en hyggelig tid, men den kan også være ensom, udfordrende, stressende, travl og fyldt med komplicerede familiekoordineringer. Sig endelig til hvis du kunne bruge et råd eller to, har brug for et klart perspektiv – eller måske bare trænger til lidt medfølelse og validering.

Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand