Bliv julefrokost-klar 💕 Kærlighed vs. sygdom

Dating.dk logo
Hej

Glædelig weekend. Vi håber, du er ved at være klar til julesæsonen og til de mange fester, der præsenterer sig. Man kan let lade sig stresse i denne tid, så husk at det altid er helt okay at sige nej, hvis du begynder at føle dig overvældet, eller at du har mere brug for at passe på dig selv snarere end at være social. Lyt til dig selv, og tag dig godt af dig selv – som var du ved at tage dig af et andet menneske, du virkelig holder af. Vi kan kun være den bedste og mest skinnende version af os selv, når vi nærer os selv indefra.I nyhedsbrevet finder du nogle tips til, hvordan du bedst muligt udnytter julens mange fester til måske at finde kærligheden. Du kan også finde gode råd til, hvorvidt du skal lade dit kærlighedsliv blive begrænset af evt. sygdomme.Bliv klar til julefrokost-sæsonen

Hvis du er helt tip-top spændt og glæder dig til denne sæsons fester, så har jeg skrevet en lille guide til at blive klar til alle julefrokosterne og øge chancerne for at møde en sød kæreste. Få tips til forventninger, flirt, tilstedeværelse og meget mere i denne uges artikel.

Læs mine tips

Dating og sygdom

Du kan finde nyt indhold i brevkassen, hvor jeg bl.a. har svaret på et spørgsmål fra en mand, der ikke var sikker på, at han kunne love mere end 10 år til en kommende kæreste. Kan det være rimeligt at søge en kæreste i sådan en situation, og hvad bør man fokusere på, når man har en diagnose hængende over hovedet? Læs mine tanker og råd i mit svar.

Læs mit svar her

Mangler du overblik?

Det kan være udfordrende at navigere, når vi søger kærligheden, men jeg håber, mine indlæg er hjælpsomme. Mange tak til jer, der har skrevet ind i den sidste uge, og husk at jeg altid står klar med gode råd og gerne behandler emner via artikler, hvis der er noget, du føler, du mangler overblik over. Bliv derfor endelig ved med at skrive til mig på brevkasse@dating.dk, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med.

Fortsat rigtig god søndag.

De bedste hilsner,
Mai

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Brevkassen

FĂĄ gode rĂĄd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Væggen

Følg med i de mange spændende samtaler på Væggen.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Ă…bningstider

Opret en profil pĂĄ bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand