Venskaber og romance i julen 🎄 Gammel flirt rumsterer 💕

Dating.dk logo
Hej

Eftersom vi går julen i møde, men stadig har en lille smule tid, før det går løs med super travlhed for de fleste, er det nu et godt tidspunkt til at overveje, hvordan du bedst går julen i møde med overskud.Forbered dig til juletid

Julen er tradition, og med denne går mange af de samme skikke igen. Det er hyggeligt, men det har også den fordel, at du kan forberede dig på denne tid, og således lettere komme igennem den som den bedste version af dig. Overvej derfor hvis du har lyst:

1. Hvilke ting fungerede godt sidste jul og hvilke ting fungerede ikke så godt?

2. Hvordan vil jeg gerne have det i juletiden? (eksempelvis; afslappet, overskudsagtig, føle jeg gør en forskel, hjælpsom, glad, spændt osv.)

3. Eller eventuelt: Hvordan ønsker jeg ikke at føle i julen? (eksempelvis: stresset, hængt op, træt, sur osv.) Efterfulgt af: Hvilke små ændringer kan jeg lave for at undgå disse følelser?

4. Hvilke ting skal absolut prioriteres, og hvilke ting kan jeg slippe?Venskaber og romantikI denne uge har jeg nemlig skrevet en artikel omkring venskaber og romantik. Det siges så ofte, at man i julen skal fortælle, hvad man har på hjerte, men hvornår skal man fortælle sin ven eller veninde, at man er forelsket i ham eller hende? Hvis dette er en overvejelse, du har gjort dig, kan du evt. læse min artikel.

Læs artiklen herNår en gammel flirt rumstererJeg har naturligvis også svaret på et brevkassespørgsmål i denne uge, og det handler om, hvorfor det kan være svært at få en gammel flirt ud af hovedet, samt hvordan man kan komme videre. Det er så let at ende i denne situation, og mon ikke du selv har været der eller kender nogen, som har? Der er en god indsigt at hente i dette indlæg, så jeg vil opfordre dig til at læse det, hvad enten du er mand eller kvinde.

Læs indlægget herHusk at jeg er her
for at hjælpe dig


Har du spørgsmål til brevkassen eller til noget andet, er du mere end velkommen til at skrive til mig via hjemmesiden, hvor jeg som altid elsker at modtage post.

Skriv til Mai

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand