Er vi for magelige? 💕 Øg tiltrækningen 🥰

Dating.dk logo
Hej

Eftersom det næsten er jul – det perfekte tidspunkt til at gøre status på året der er gået – kan det også være, du er klar til noget ny inspiration til, hvad du kan gøre for at blive mere tiltrækkende. Læs med her i nyhedsbrevet.Vi er næsten altid meget mere dragende, når vi har det godt og er optimistiske, så måske du kan få noget ud af at stille dig selv følgende spørgsmål:

– Hvilke ændringer er jeg nødt til at lave på vegne af at elske og respektere mig selv?

– Hvilke ændringer er jeg nødt til at skabe på vegne af den fremtid, jeg ønsker at leve?

Selvfølgelig er det vigtigt at tænke over, hvordan vi fremstår på et dating-site for at tiltrække en kæreste. Men måske der er ting, du kan gøre for at skærpe din tiltrækningskraft, ved at fokusere på hvad du i dit liv kan gøre bedre for dig selv.Er vi blevet for magelige,
eller krævende?


De ovenstående spørgsmål kommer sig af, at jeg for nogle uger siden modtog en henvendelse i brevkassen fra en mand, der overvejede, om vi er blevet for magelige og bad om en ‘saltvandsindsprøjtning’ til sit dating-liv.

Manden skrev, at han trods en god profil ikke synes, han mærker effekten på de henvendelser, som han modtager, og spurgte om kravene til mænd er blevet skærpet siden hans sidste dating-periode. For ham føles det mest af alt som om, mænd bliver målt og vejet på en fint kalibreret vægt, og at han ikke længere kan gennemskue, hvordan han skal være for at møde interessante kvinder. Læs mit svar i brevkassen og bliv klogere.

Læs mit svar herRis, ros eller spørgsmål?

Jeg håber, mine svar og artikler fortsat er hjælpsomme, og jeg modtager som altid ris og ros med kyshånd. Tak for jer, der skriver til mig, kun for at give mig ros – og tak til jer, der skriver ind for at gøre mig bedre til mit job, og som hjælper mig til at skabe det indhold, I ønsker jer.

Har du spørgsmål til brevkassen, eller er der specifikke emner, du ønsker, jeg behandler i en artikel, er du mere end velkommen til at skrive til mig via hjemmesiden eller på min e-mail: mai@scandinavianearthchild.com.

Fortsat rigtig god søndag til dig.

De bedste hilsner,
Mai

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand