Kærlige julegaver 🎁 Hold samtalen i gang 💕

Dating.dk logo
Hej

Glædelig 3. søndag i advent. Er du ved at være klar til jul? Jeg ved ikke med dig, men jeg er aldrig en af de der, der har købt alle mine gaver på nuværende tidspunkt. Jeg er altid først færdig med mine gaveindkøb, når vi når hen omkring d. 20. december. Hvis du er ligesom som mig, så er du heldig, for i denne uge giver jeg nemlig råd til at give kærlige julegaver.

Julegaver der betyder noget
for dig og dine kære
Julen er sådan en hyggelig tid. Der er ofte run på, men det er så fint med julelys alle steder, sammenkomster til højre og venstre, julefilm når det er mørkt udenfor og meget mere. Men der er godt nok også gået sport med steroider i julegaveindkøbene mange steder, hvis du spørger mig. Det er så smukt at give hinanden ting til jul, som man ved skaber glæde. Mange gange kunne vi dog give og modtage meget mere kærlighed, gennem de gaver vi udveksler, hvis vi skyder mere betænksomhed og kreativitet ind i vores gaveudveksling. I denne uges artikel har du input, inspiration og idéer til, hvordan du kan skabe mere kærlighed for dig selv og dine kære gennem dine julegaver.

Læs min artikel herJeg kan ik' holde samtalen i gang
– hjælp!Nu skal det hele jo ikke handle om jul, bare fordi vi er halvvejs gennem december, så i denne uge kan du i brevkassen læse omkring kommunikation, og få råd til hvordan du kan blive bedre til at holde samtalen kørende. Jeg har nemlig modtaget en henvendelse fra en mand på 27 år, som synes, det er svært hele tiden at skulle starte samtalen op på ny og ligeledes at undgå at kede sine romantiske interesser. Hvis du kunne bruge lidt råd omkring, hvordan du skaber nære relationer og vedholder interessante samtaler både under og efter dine dates så læs mere i ugens brevkasse indlæg.

Læs indlægget nuDet er dejligt at høre,
når kærligheden lykkes


I denne hørte jeg desuden fra en +PlusProfil, som bare lige ville fortælle mig, at han nu har fundet en sød kæreste efter at have skrevet til brevkassen. Det bliver jeg jo bare så glad for at høre! Målet med at være på dette site er jo netop at finde en kæreste, og grunden til, at jeg er her, er at gøre det lettere, hvis der er noget, du finder svært. Skriv derfor endelig til mig, hvis du har brug for råd. Det er så dumt at holde tilbage, hvis vi kunne løse det med et lille indlæg og dermed bringe kærligheden meget hurtigere ind i dit liv. Har du en lykkelig historie som dette, så hører jeg altså også meget gerne fra dig – for hold op, hvor er det dejligt at høre, når kærligheden lykkes!

Spørg og få råd nu

Fortsat rigtig god søndag til dig.

De bedste hilsner,
Mai

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand