God profil, men ingen svar? 🤔 Nytårs-evolution 💕

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du har haft den dejligste jul, og at du nu ser glædeligt frem til en ny begyndelse i 2020, som efter sigende skulle blive et helt fantastisk år. I hvert fald hvis man skal tro på alle astrologerne, og hvorfor skulle vi ikke det?

Evolution frem for nytårsforsætterHvis du er klar på en ny start i 2020 med mere positivitet, så kan det være, du skulle kaste dig over denne uges artikel. Jeg plejer personligt altid at gøre status på mit år i dagene mellem jul og nytår, men det betyder ikke nødvendigvis, at jeg sætter nytårsforsætter. Om end jeg altid er fokuseret på vækst, så tænker jeg nemlig, der er en bedre ting at gøre, for at udvikle mit liv i den retning jeg ønsker. Måske det vil være tilfældet for dig også. Ofte er mange af de mål vi sætter os forud for et nyt år, er nemlig ikke er sat med det bedste udgangspunkt. Læs artiklen og få mine anbefalinger til mere kærlighed i 2020.

Læs nuHvorfor er der ingen, der svarer mig, når min profil er god?Oplever du i øvrigt, at du har en fin profil, men at du ikke får særlig mange henvendelser, og at folk desuden heller ikke er så ivrige efter at svare dig, når du tager kontakt? Så kan det være, det ville være godt for dig at læse brevkassen i denne uge. Her er der nemlig en mand, som oplever, at han ikke kan forstå, hvorfor han ikke får flere henvendelser eller positive svar tilbage, trods det at han har en god profil og et stabilt liv. Læs hvad jeg tænker, kunne være årsagen til hans udfordring med at finde kærligheden i brevkassen.

Læs indlægget herTak for spørgsmål og feedback

Jeg vil efterlade dig med en stor tak for alle de spørgsmål og al den feedback, jeg har modtaget i år. Jeg er så glad for, at jeg må dele min visdom og gode råd angående kærlighed med dig. Det er virkelig en stor ære at blive betroet de spørgsmål, jeg modtager, og jeg forsøger altid at gå til dem med både respekt og kærlighed. Er der noget, du har brug for råd og tips til i forhold til kærlighed og dating, så er du selvfølgelig som altid mere end velkommen til at sende dem min vej.

Jeg håber, du kommer godt ind i det nye år, og at du får gjort dig nogle kærlige overvejelser forud for en ny begyndelse i år 2020. Har du planer om at skyde det nye år ind med en fest så læs i øvrigt evt. min guide til fester her eller tips at flirte her ;)

De bedste hilsner,
Mai

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand